UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 1 Januari 2011

MACAM MANA NAK FOLLOW...KUAR MESSAGE CAM GINI


Aku nak cuba follow sesetengah blog. tapi bila klik kuar cam gini......nape ye? Ade sape2 boleh tolong jelaskan.......:(

7 ulasan:

relevan berkata...

tunggu esok pulihlah tu..hehe!

sahromnasrudin berkata...

virus tahu baru

||aLeaSaRa|| berkata...

tu takpe lagi.kite lak semalam nak balas jejak sorang kawan newbie..tgk followers tak ramai..kite nk tlg ceriakan dia..tapi bila klik je keluar your url too long..hah???selama ni dah beratus blog kite follow takde problem pun...mgkn dia tak perasan kot..tu sbb kawan2 ssh nk klik followers

Yusri berkata...

dia tak enable tgok profile dia kot

eelobor berkata...

ada yang buat blog, tapi entri di letakkan password lak. nak baca entri2 tertentu kena masukkan password. kiranya dah jadi macam diari dia lah, sesetengah entri hanya untuk orang tertentu jer baca. hihihi

Woofer Storm berkata...

maybe dia buat private blog kot,maaf kalo slh.takpun mgkn ada setting dia salah buat tu kot..

ardinihumaira berkata...

kalau kita dah follow lebih 300 blog memang kekadang susah nak follow blog lain. dni kekadang kua kena masukkan word verification tapi tak dapat2. sehari dua baru okay balik nak follow orang... hu susah kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs