UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 1 Januari 2011

IZAMIR RIDZWAN PENDRIVE GIVEAWAY


Tadi masa BW, terjumpa entry tentang contest ni di blog Azwani . Contest Pendrive Giveaway oleh blogger IZAMIR RIDZWAN

Syarat2 pun tak susah. Macam kat bawah ni :


1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan. (DONE)

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini.

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang.

4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan.

Areleez

Aretien-Abern

Izan Ishak

Ct payong


5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer.


Spesifikasi hadiah
:
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru la)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org. Ala-ala macam cabutan bertuah gitu.

Okay. Everything was done! Aku dah join. Korang bila lagi.......???

5 ulasan:

aibaks berkata...

all the best bro dalam GA ni.. hehe..

happy new year!

ardinihumaira berkata...

Goodluck kak!

nur berkata...

good luck azzey..
nak join gak la nanti
Selamat Tahun Baru dari ALL IN ONE

Izamir Ridzwan berkata...

thanks join

~ch@wi~ berkata...

gud luck... ;)
hpy new year!! :)


Kepentingan Ranking Blog Korang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs