UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 31 Mac 2011

'STICKY MODE ENTRY, PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY ..' DAH RAMAI YANG REGISTER DAN DAPAT INCOME.... ..HEARTBEAT MEMBER / AFFILIATE




Dah banyak kali terbaca tentang Heartbeat nih. Tapi tak berani nak join dulu. Takut ada effect plak dengan Nuffnang nanti. Tapi bila dah ramai yang join dan Heartbeat ni takkan effect status kita kat Nuffnang ….. *pagi ni terbaca lagi kat blog Izan *…..aku pon terus register.

Lagi2 bila si Mama Zharfan ni share pengalaman dia dah 2 kali cashout income dari Heartbeat nih. Lagi berkobar2 semangat nak join . Senang je nak register . Lebih kurang macam Nuffnang juga.

Klik je kat banner yang aku tepek kat atas tu (dalam blog aku nih). Then ikut je arahannya. Bila dah register bolehle dapatkan code plak untuk tepek banner kat blog .

Tentang earnings plak ; bila dah cukup RM50 dah boleh cash-out dan prosesnya lebih kurang 2 minggu je ; macam yang Mama Zharfan citer dalam entry beliau.

Bila dah register dan letak banner kat blog , rajin2 le wat entry untuk promo Heartbeat nih. So kengkawan yang datang kat blog kita akan berminat dan ‘ter’minat untuk register as a member/affiliate. Setiap kali ada yang register dengan klik banner kat blog kita Heartbeat akan bayar RM2. So kalau dah 10 ,20 orang dah berapa kannnn……Senang2 je dapat duit…he3…..

Dan sape2 je yang klik 4 sen akan dibayar . Macam sikit, tapi kalau lama2 kan jadi banyak juga. ….

So ape lagi jom le register. Klik je banner Heartbeat kat atas tu ye…. Tolong-menolong apa salahnya…..:)

83 ulasan:

TWEETY BERT berkata...

wahh menarik.. nak joinnnn????

azzey berkata...

TWEETY BERT: Join le. kita saling klik mengelik..:)

velasrizal berkata...

menarik ni..nk try la

Jersi Baru Selangor 2011 Dan Senarai Pemain Selangor 2011 (Bolasepak)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

interestiNGGG!!~~ NAK Try buat jugak larrr..!!

kella berkata...

yaa... kita pun join dari mama zharfan.. :)

Izan Ishak berkata...

k.azzey...mekasih ada backlink nama izan kat sini ye~

jom ber'heartbeat' jom!

Miecyber berkata...

Saya dah join....

BlackBerry halang laman web lucah di Indonesia

kiwi berkata...

ni ngn nuffnang mne lg ok ??^^

Woofer Storm berkata...

insyaallah,ada masa kita buat k...mls plak nak buat,bukan apa income nuff pun tkde lagi...heheee

mamawana berkata...

Menarik....bleh try..

mamawana berkata...

Heartbeat nak promo hari Valentine yek...

Citarasa Rinduan berkata...

em...nunnang nanti okey tak>>>

ardinihumaira berkata...

cayam dengan HB :D

Ayuni berkata...

sis, sye nk try lah, dh klik dh kt banner sis....

~ yus ~ berkata...

mmg menarik benda ni. saya pun dah join.

Klik yours....:)

Salam kenal

Zue berkata...

tq follow sy. meh la join contest ;)

Farahliza Isa berkata...

ok, nnt kita try k :)

Roxy zai berkata...

wow..nice!!nak register nih!!=)

jeBateja berkata...

Ishhh...betui ke tak nganggu nuffnang ni....

atty's berkata...

klik2 heartbeat..

Fairus Bin Mamat berkata...

WAH.. CAMBEST JE.. JAB LAGI NAK JOIN LA..

DiaUmaiNiNaz berkata...

owh baru dinaz tauu..cm nk join jer...interesting.

Shafa berkata...

fa tak buat pon lagi tapi mmg dah tanya nuffnang sendiri. dorang kata tak effect pun status glitterati kita tue...

ozzy berkata...

salam..

Menarik & patut dicuba oleh mereka yg berminat..mana tahu bertambah rezekinya.

- zuriey - berkata...

ramai gak yang join ni..best ker..

AngahSayang2314 berkata...

banyak angah dengar tapi tak daftar lagi...

r-mean berkata...

bertambah lah pendapatan bloggger..

Sharinginfoz berkata...

ni tak bertentangan dengan nuffnang ke, kan tak dapat gliterrati status pula

Myra Jay berkata...

Bestkan Sis ada HeartBeat nie, leh nmpk income :)

Klik your HB gak :)

shi3la berkata...

okeh ker,betul ker takder efek perper kat nuff neh.risau gak kang ilang status geli-geli sayer tuh,maklumlah duit dah berkepok dalam tuh..hahaha prasan lebih mekhluk neh,maapkanlah dia.

shi3la berkata...

eh azzey orang teluk intan ker..?sayer bekerja diTeluk Intan tau..:)
Asal dari kampung,Selama Perak..:)

momochan berkata...

ehhh ok ke heartbeat ni..hmm momo cam riso je nak daftar.HUHU

zeqzeq berkata...

Boleh cuba, mana tau boleh dpt byar domain tahun dpn

secantikmanis berkata...

setakat ini okey tak dengan heartbeat ini. heartbeat ini menggangu nuffnang tak??

TiKa LEh berkata...

nt trbuka hti brulah join yer..nmpk ok gak..hehhe

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

Nak join gak la...
Tengs share info :)

Ogy berkata...

malassnyaa nk buat..walaupun minat..azzey buatkan akak leh? hahaaa

NuR 'aQiLaH berkata...

dah kaya nanti belanja mekdi taw. HEHE

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

nak buek jugakk tp xterbuek lagi nihhh...

Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

Melati berkata...

i punya heartbeat tu i dah lupa password dah,.. iskk

Takpelah kan kalau dia taknak…

Mana pasangan kita?

munna berkata...

jom tukar banner Heartbeat yang takde perkataan valentine day kat blog munna

Hanis Azla berkata...

ok, dah klik2 dah kat banner tu..

Novelgurl berkata...

Assalamualaikum

mcm best tp x ingin lg..hehe

Novelgurl berkata...

sbb x terdetik lagi..haha..sme je.

Fairus Bin Mamat berkata...

click ur HB.

FARISZ@AZ.Com berkata...

Menarik tapi bila cakap bab duit ni kena fikir juga halalharam sebab duit tu nanti masuk ke perut n jadi sebahagian tubuh.apa2 pun harap ianya halal (^_^)

Jom Joint GA Kasperskye Dari FARISZ

mykhalis berkata...

cam best je. thanks 4 info..

iyou berkata...

betul! betul! iyou pun baru join HB nih

BeaN MorENo berkata...

bagus ni

mummysyafie berkata...

sana sini sibuk pasal ni kan. tapi akak tak buat lagi. nanti nak gak la try

CikNiza berkata...

cam best jek..nk register jugak la..hehe :)

simply nana berkata...

wah cam best jea k.azzey...dh click, nnti nk bc..tq 4 sharing info yea...luv u la..muahhhh...

O'gosh berkata...

ok...dah tolong....

Novelgurl berkata...

Assalamualaikum

dup dap dup dap...heartbeat..hehe

Cikgu Tie berkata...

teringin jugak nie.Nanti nak cuba!

qieranna berkata...

jom jom join

LiNda berkata...

wokeh ! thanks atas info ini . :)

Woofer Storm berkata...

dtg klik hb kat sini sis..heheeee

Sitie BUm BUm berkata...

bleh cuba tambah income ni.. =)

NM02 berkata...

singgah lompat kat sini. jom jadi geng. singgah tinggal jejak sekali.

Woofer Storm berkata...

klik ketat2 hb kat sni..heehe

cik nurussalwa berkata...

mcm best.

ayuorked berkata...

betul ke ni??

Cik Nani berkata...

menarik...

山下聖人 berkata...

Hi,
Nak exchange link with you
http://followtrends.blogspot.com/
I've added you into my bloglist

fiezah91 berkata...

ramai yg join hb skrg ni. hehe

Eyra Rizal: Your MUA berkata...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

VENUE 1: SHAH ALAM
DATE: 26TH MARCH 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 2: JB
DATE: 17TH APRIL 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 3:
SABAH
DATE: 24TH APRIL 2011
FEES: RM400/PERSON



SYLLABUS:

**INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
**ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
**FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
**SHADING & CONTOURING
**EYEBROW SHAPING
**2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
**MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

HOW TO REGISTER??
SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
*****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
*****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)

bobhandburry berkata...

Join join jgn lupe join


zu
http://www.zuwairiaiman.com

Redbloodsnow berkata...

haa kak azzey, zie lom lg join heartbeat nih. tu la mcm akak, takut nk join sbb takut effect nuff. tp once akak kata tak effect...tggu hati dh terbukak kot, baru join...hehehe

Miss Ran berkata...

erk asal dr dlu 12 sen tak grk eh

Gadis Kampung berkata...

hebatnyer azzey pun dah pasang heartbeat ye...nak buat juga la...

yatie's EPISODE berkata...

oh, yati klik anda punya HB dahhh! ^^

micky eyqa berkata...

mmg mnarik.. dh buat dh hehehe :)

Ct Arina berkata...

ye ke?? rina pon nak try la!

Princess Nur berkata...

bestnyer..bleh wat duit $$$ =)

Fairus Bin Mamat berkata...

WOW.. BANYAK TU... SYABAS LA..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

LM lum ada lg...huhu

toyolkiut berkata...

TK lum join..
ntah la, kurang minat pula..
hehe..

faiz berkata...

dah letak tapi xpernah check pon earning die..

:: Izz :: berkata...

Assalamualaikum...
da click ur HB...(>_<)
n mintak izin linkkn n copy entry ni tuk promotion ye...

http://lightnglory.blogspot.com

Lilyel berkata...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

Cikgu Den berkata...

akaun tak berganjak pun.huhu

nairaariaa berkata...

mcm best je..btol ke tak jejaskan nuffnang...he.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs