UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 22 Mac 2011

HASIL EARNINGS NUFFNANG ..M.A.C PRODUCT

~ Foundation Studio Fix Fluid (RM115) dan Blusher M.A.C (RM75)


Berbaloi1 rasanya cashout Nuffnang last month coz dapat beli apa yang dihajati. Dulu dah beli Foundation dan Compact Powder . Kali ni beli lagi Foundation coz yang lama dah tinggal sikit je ; berbaloi le juga coz boleh pakai 3-4 bulan.

Selain tu rembat satu Blusher. Puas rasa hati. Duit pun dah habis so kena le mintak dari En Nuffnang BE lagi nih...hu3...

11 ulasan:

ardinihumaira berkata...

bestnye kak!
:)

MiYOKO SuKi berkata...

bestnye....MAC tuuu.,.. :)

nur berkata...

wah.. banyak ye income NN azzey siap boleh beli MAC lagi ye..JOM KE: ALL IN ONE

hanisa sabrina berkata...

bestnya. boleh tak terangkan mcm na nak selalu dpt BE ?
berdasarkan click atau uv ?

eelobor berkata...

berjaya dah tuh. teruskan dan usaha gigih lagi. mana tau boleh income bulanan yang tinggi

Fairus Bin Mamat berkata...

WAH.. DUIT NUFFNANG DAH BELI BARANG.. HEBAT.

aanie berkata...

wah, tahniah!!banyak income tu...berbaloi berblog ni...

hanisa sabrina berkata...

ohh . thank you jelaskan .

NM02 berkata...

hebakkk... ada balance lagi tak duit tu? leh belanja ai makan kenny rogers

icee-yah berkata...

waa...best tu beli mac..nanti icee pun nak pakai mac tapi tunggu duit banyk sikit..hihi..

ArELeEz berkata...

beli la 2 bedak mac tuh. buleh sedekah kat org 1. hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs