UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 9 Mac 2011

SEMOGA DIA TERPILIH ..

Selamat pagi lagi untuk semua. Macam mana bangun pagi ni?Rasa segar? Atau rasa lemah je.....Kalau belum sarapan eloklah bersarapan dulu ; supaya ada tenaga untuk teruskan keja2 hari ni.

Pagi ni agak kalut sikit ....bila aku dah sampai office dalam pukul 7:40 my princess kal. Dia tanya aku kenapa aku tak kejut dia pagi ni awal sebab ada latihan dan pemilihan pemain bola baling kat sekolah dia.Aku yang jadi blur ...sebab pukul 5;30 pagi tadi aku dah kejut dia , tapi dia kata malaslah nak pegi sebab penat.....Agaknya dia mamai kot masa tu.

So, my princess pegi juga ke sekolah tapi agak lewat. Sempat juga dia cakap kat aku .." Ibu doakan kita terpilih ye"....Aku jawab .."Insyaallah ibu doakan Atin terpilih masa pemilihan pagi ni untuk pemain bola baling tu ; nanti ayah pun doakan sama ye ayah.." My hubby mengangguk2 je sambil senyum.

Dan aku pun nak mintak tolong jasa baik korang, tolong sama2 doakan my princess supaya dia boleh bermain dengan cemerlang dan terpilih untuk pemain bola baling sekolahnya . Thanks untuk korang sume...:)


* Doa ibu sentiasa mengiringi setiap langkah anak2nya. Dan aku pasti sume ibu sentiasa mendoakan yang terbaik untuk anak2 tercinta....

10 ulasan:

amirah berkata...

moga atin terpilih dan dapat main dgn baik..aminnn

atty's berkata...

semoga atin terpilih dalam pemilihan tu .amin..buat yg terbaik ye

JunAina berkata...

minat sukan ek? untie aina pun turut doakan atin berjaya ok...

Izan Ishak berkata...

izan doakan atin terpilih juga kak...

NM02 berkata...

ai pun doakan yang sama....

fienaz berkata...

smoga atin terpilih...aminnnn

Fairus Bin Mamat berkata...

KALAU DAH PRO TAK KEMANA-MANA.. MESTI DAPAT DIPILIH PUNYA.. :)

NzA berkata...

insyallah...gitulh hendaknya...

My Little Diary berkata...

semoga apa yang dia inginkan tercapai... amin...

ardinihumaira berkata...

amin...


kalo terpili lanje dni makan pizza tau. hik3.. larikssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs