UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 3 Mac 2011

JOM MAKAN !

~ Bawak bekal....Nasi putih, Bayam goreng dan Telur goreng kicap


Korang dah makan? Jom makan......Hari ni aku tapau lagi ; Nasi putih, Bayam goreng dan Telur goreng kicap. Sayur wajib ada, Kalau makan tak de sayur rasa ada je yang tak cukup. Nasi sikit tak pe....tapi sayur kasi lebih...

Korang makan ape? Bismillah dulu ye. Tangan tu jangan lupa cuci dulu......Dah lepas makan ni boleh le update blog sekejap sementara nak ke surau ; solat Zuhur.

Sekarang ni dah malas nak balik umah. Rehat kat office lagi selesa. Tak de terkejar2 sangat. Masa 1 jam tu bukannya panjang ; cam suntuk je. Dok kat office ni lagi okay....sejuk.....relax...sambil2 tu boleh update blog.....:)

9 ulasan:

relevan berkata...

Jom makan sama sama ..

relevan berkata...

Jom makan sama sama ..

amirah berkata...

lama x mkn bayam azzey.sedapnya. selalu je beli tapi tak sempat nak masak dah x elok dah dlm peti ais..hehe

JunAina berkata...

bismillah...

hari ini aina makan beriani free, makan-makan projek punya...

kakchik@ella berkata...

telur goreng kicap dan sayur bayam? lamanya tak makan. teringin nih. hihihi ..

NM02 berkata...

wallah... mantop makan simple cenggini kan. bayam tu nampak sedap la... nak wat la nnt. lama sungguh tak telan bayam.

Miecyber berkata...

Saya makan nasi lauk ayam kicap jerr..

Kapsul gelatin babi

Izan Ishak berkata...

sedapnya kak...lama tak buat telur masak kicap. bayam pun dah lama jugak tak beli. dok makan ulam2 je...

ardinihumaira berkata...

cedapnye akak.. lama pulak rasanya tak bawak bekal.. kalo keje nanti dni nak bawak bekal jugala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs