UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 31 Mac 2011

KE MANAKAH HALA TUJU ?

~ satu snap untuk aku.... *abaikan muka yg tak bermakeup tu...hu3..*

~ Satu snap untuk my hubby....

~ Perjalanan diteruskan.......Tapi kemanakah hala tuju kami ???

~ ?????

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........



~ Amik my princess a.k.a si kecik ni le.....semalam (Rabu 30.1.2011)


Memang dah jadual mingguan setiap hari Rabu kena jemput my princes aku ni balik dari sekolah coz bas yang dia naik tu mesti penuh setiap hari Rabu coz pelajar2 ada aktiviti Kokurikulum. Kesian plak dia bersesak2 at dalam bas tu.

Jadi kenalah jemput dia sebagai tanda sayang kannnnnnnnnnnnnn.....:)

8 ulasan:

eelobor berkata...

hahahaha....dengan penuh penghayatan membaca entri nie tadi

suri solehah berkata...

salam hehe.ingatkan nak pergi bercuti..

Yusri berkata...

ayak!!,,,ingat mau g mana tadi...hahaha

Miecyber berkata...

Sonoklah princess tu...

Proton Pesona terbakar

mummysyafie berkata...

ingat kan nak balik kampung..ni anak awak yer dear? dah besar erkk...

mzhany berkata...

ooo mcm tu eh, rabu full eh. hurmm tp betol, kalau naek bus bile dgn penuh sesak..uishhh buleh fingsang tuh

Citarasa Rinduan berkata...

sure anak azzey tersangatlah bangga ada ibubapa macam kalian..

PS" azzey........daku rindu kamu, lama tak singgah sini..maaf yere

DKosongLapan berkata...

hehehe....
gahsenye baghu je cik Azzey pegi bercuti ke Penang......awok ingatkan pegi bercuti lagi.. tengok gambo macam ateh hiway....ghupenye ambik anak sekolah jeee....cehhh...tipah tertipuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs