UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 29 Mac 2011

TUDUNG FREE ...




Sape tak sker barang free kan? Lagi2 kalau barang tu memang favourite kita. Pantang di offer ; memang nak saje. He3......

Tapi ni bukan kes terhegeh2 nak cari yang free je. Tapi pemberian ikhlas dari sorang kawan merangkap seorang kakak senior gak kat sini. Sebab dia menghargai katanya pertolongan aku yang kadang2 cover tempat dia bila dia cuti.

Sape lagi kalau bukan Kak Ani PA yang penah belanja aku makan sebelum nih. Time kasih bebanyak untuk beliau. Memang aku sker sangat tudung sarung nih. Kat awning nya penuh ngan manik2. So tak perlu lagi nak letak brooch bagai. Just nice!

8 ulasan:

JunAina berkata...

aina suka kler tu senang nak matching...

kakchik@ella berkata...

cantek .. tudung dan tuannya. hihi

Izan Ishak berkata...

canteklah kak...penuh manik2.

kalai si kembar ada manik2 camni dorang kata gula2~

Sharinginfoz berkata...

Siapa tak suka tudung free kan?

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

cantik tudung tue....

nurkass berkata...

amboi cantik nye tudung..
lip lap lip lap...hehe

klik2 ur HB..

atty's berkata...

canteklah azzey tudung tuh..
kty pun suka kalo org kasi diah tudung..sbb kita mmg pakai kan

amirah berkata...

canteknya tudung ni azzey...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs