UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 26 Mac 2011

PENANG VACATION ; PRT 2 - CHECK- IN KAT SURIA SERVICE APARTMENT - BUKIT MERAH LAKETOWN ; HOMESTAY



~ Wajah2 ceria nak pegi holiday !

~ Plan asal nak check-in kat sini tapi tak jadi coz harga leh tahan ;.....hu3....


~ SURIA SERVICE APARTMENT , Bukit Merah Laketown - Homestay. RM 66 PER NIGHT!


~ Jom check- in !

~ Our room......6604


~ Berbaloi gak bayar RM66 PER NIGHT coz biliknya besor then katil pun ada extra mattress.Lengkap dengan sofa dan meja makan

~ Landing time...he3....



~ Sinki pun ado ; cuma dapur je yang nan ado!


Ni sambungan entry yang sebelum ni ; selagi tak abis citer coti2 aku nih , selagi itu ada sambungan. Disebabkan dah keletihan selepas beberapa jam dalam perjalanan so we alls decide untuk check -in je dulu kat mana2 hotel yang ada on the way ke Penang tu.

Masa tu jam pun dah pukul 8:30 malam , so cari punya cari jumpa lah BUKIT MERAH LAKE TOWN nih.....Nampak plak ada banner yang mentioned ada Homestay kat situ.RM66 per night. Kira okaylah sekadar nak melepaskan penat untuk satu malam. Lagi pun esoknya dah nak check out untuk sambung perjalanan.

Malam tu sempat le dinner kat Cafe yang ada kat situ. Dan malam kami diselimuti kedinginan yang menyamankan dari penghawa dingin di bilik 6604 Homestay berkenaan ....hu3.....


* To be continue..

6 ulasan:

nur berkata...

dear Azzey..
oke gak nampak apartment tu.. janji selesa untuk tido ye..JOM KE: ALL IN ONE

Shu Shinju berkata...

memang berbaloi la kak... besar bilik dia....

your princess comel lorh... hehe...

JunAina berkata...

wahhh...macam best jerk. boleh masukkan dalam list percutian seterusnya tapi apa tempat menarik sekitarnya selain bukit merah lake town tu ek?

kakchik@ella berkata...

murah eh ~ 66 jer. tp kan azzey, cam pelik je azzey gi holiday di luar cuti sekolah dan public holiday. hihi

tapi time2 camni org tak da. enjoy sgt2, kan.

ArELeEz berkata...

nak ikutttttt.......!!! hu3..

Miecyber berkata...

Bestnyer....

RAM & ROM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs