UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 18 Mac 2011

NAK BALIK KAMPUNG ....YEAY2!!!

Salam pagi Jumaat. Semoga korang sume ceria2 je hari ni. Bila dah ceria baru senang nak buat keja. Esok dah cuti . May be ada yang amik peluang untuk balik kampung ;macam aku....hu3......Aku nak balik kampung , ada sape2 nak ikut. Jeles gak bila dengar kakchik balik Teluk Intan bulan lepas. Kali ni turn aku plak......he3.....

Macam bese , bila sebut nak balik kampung....badan je kat sini ;tapi hati dah lama kat kampung.Tengahari ni waktu lunch nak packing baju2 . Petang ni lepas keja terus je balik kampung.

Aktiviti kat kampung pun dah ada.....so tunggu je aku citer nanti ye.....


Mood: Taman dalam hati ni makin berbunga2......:)

8 ulasan:

eT berkata...

nk balik kg gak...tp sok ada kelas...huhu

My Little Diary berkata...

selamat balik kampung ye... :)

kakchik@ella berkata...

hati-hati azzey. jln lupa ambek gmbr kat Menara Condong. Nostalgia tu. jgn lupa gi psr mlm teluk intan eh. hihi

atty's berkata...

Seronoknya balik kg azzey..nanti bawak buah doyan ye kalau ada..hihihhi..

semoga selamat sampai kg nanti

ardinihumaira berkata...

bestnye akak balik kg ;)

Fairus Bin Mamat berkata...

SELAMAT PERGI DAN PULANG..

logorithm berkata...

I pon nak balik kampung esok...

ArELeEz berkata...

aktiviti b'kubang! la3.. ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs