UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 2 Mac 2011

JOM MAKAN KEK COKLAT


~Kek Coklat yang popular kat office aku


Kek Coklat ni memang popular kat office aku. Dulu dijual dengan harga RM10 ; tapi sekarang dah naik kepada RM11. Naik pun naiklah..kalau dah rasanya sedap, mahal sikit pon orang beli juga.

Kek ni isteri kepada salah seorang bekas staff kat sini yang jual. Memang makcik ni dah bese dengan orang2 kat sini. Kalau musim2 raya dia pun jual kuih bahulu juga. Tapi aku tak berapa minat kuih bahulu ; kek coklat ni memang favourite aku. My princes pun sker.

6 ulasan:

JunAina berkata...

wahhh...topping yang menyelerakan. k.aina kalau namanya kek tak kira apa jugak kek memang layannnnn.......

amirah berkata...

nampak pun dah sedap ni

Fairus Bin Mamat berkata...

TENGOK DALAM GAMBAR MACAM DODL LE PLAK.. :)

kakchik@ella berkata...

KC pun suka. hihi

ardinihumaira berkata...

nyum3..
kalo kek coklat basah memang perghhh lazat

jeBateja berkata...

alamak...nampak sedap laaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs