UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 6 Mac 2011

ASYIK MAKAN JE..NGANTUK....

Baru lepas lunch. asyik makan.....kenyang je mata ngantuk..kenapa ye. Dah letih asyik tido je. Layan TV ...asyik2 citer yang sama berulang2. Bosan juga. Cuaca ka luar pun mendung semacam ; macam nak hujan.

Kat tempat korang macam mana? Sama ke ? Hari ni mesti ramai yang bawak family jalan2 kuar....tak pun Jalan2 Cari makan. Heh3..... Mesti sunyi sikit blogging hari ni. Agak nyelah. Sebab waktu cuti2 macam ni lah kita nak spent time dengan family. Blogging tetap blogging....Tapi family tetap yang utama kannnnnnnnnnnnn.....

So, selamat menghabiskan weekend korang semua dengan bersantai dengan family. Kalau ada certa2 baru yang boleh dikongsi.....Blogging le skali. Tak delah blog tu sunyi sepi je ....:)

16 ulasan:

IMANSHAH berkata...

saya baru nak makan

IMANSHAH berkata...

saya baru nak makan

Izan Ishak berkata...

izan pun baru je balik makan kak. semalam n hari ni dok mkn kat luar je. angkut brg2 skit pi umah baru...tgh dok melepak2 lah ni~

Qaseh dalia adelia berkata...

mmg lepas makan ase menagntok hihi sini panas je sis

eelobor berkata...

saya lak kuar awal ari nie ke masjid india & juga the mall. skrg dah ada kat rumah boleh rehat2, sbb esok nak keja lagi.

Gen2Merah berkata...

pagi tadi Tawau hujan lebat sangat. Petang ni panas terik plak.. sekian laporan saya.. hehehe.. hujung minggu yang ceria.. selamat bersantai ya.. (",)

ch@ berkata...

sonotnya boleh makan dgn gembira. adeh. kita duduk rumah je, huhu. rumah macam dilanggar garuda bersepah gila.

nur berkata...

family first and always ye Azzey..
JOM KE: ALL IN ONE

azieazah berkata...

Ahad hari untuk lepak guling guling main dgn anak-anak..

Masak sedap-sedap, Makan Sakan-sakan.


Berkongsi Blog dengan Orang Sebelah: Sebuah Pendapat...

Myra Jay berkata...

MJ arini join tournament bowling anjuran kilang tmpt MJ keje:)

Miecyber berkata...

Selamat bersantai...

Senarai produk positif DNA babi akan diumumkan

Sharinginfoz berkata...

makan benda yang seronok

mekchu berkata...

sabtu & ahad mmg sunyi sepi sikit.. kalo tgk traffic kat nuffnang, menyedihkan... hehehehe..

lily lotus berkata...

ly kalau ada masa terluang mmg tido jer..huhuhu

alfa juliet berkata...

ingat makan ingat boroi..confirm stop..hehe

ardinihumaira berkata...

dni kalo makan kenyang2 mulala malas wat keje rasa nak duk depan laptop main game hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs