UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 25 Mac 2011

ORANG BUNUH DIRI KAT AREA UMAH AKU !


Ni citer semalam ; masa aku baru je gerak dari umah. Dari jauh lagi aku dah nampak ramai orang berkerumun kat blok area belakang blok yang aku tinggal tu. Memang kat bahagian belakang blok tu kawasan semak penuh ngan pokok2.

Aku nampak kete polis ada kat situ. Terus my hubby berentikan kete sekejap coz nak tengok apa sebenarnya yang berlaku. Aku ingatkan orang buang bayi lagi.....tapi rupa2nya ada orang bunuh diri ; terjun dari tingkat atas bangunan kat blok tu.

Apa yang aku tau mangsa tu seorang lelaki berbangsa Cina tapi bukan penduduk kat area umah aku tu. Masa kami sampai kat situ mayatnya dah dimasukkan dalam plastik hitam.Tapi nampaklah anggota polis masih membuat soal siasat dengan saksi kejadian.

Actually aku ngeri juga coz tempat tulah aku lalu tiap2 hari untuk pegi keja. My hubby seriau katanya kalau nak ke kedai malam2 mengingatkan apa yang kami nampak semalam......


P/S: Tak sangka selama ni tengok dan baca kes2 bunuh diri kat TV dan suratkhabar je ; sekalinya semalam berlaku kat depan mata dan kat kawasan umah sendiri plak tu......Ngerinya......Ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......:(

21 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

eeeeee manakutkan la...

Izatie berkata...

Ish dahsyatnye sampai bunuh diri ;O

tengkorakemas berkata...

baru je hangat pasal bunuh diri di KB Mall..jangan start musim dahla..huhu

Shu Shinju berkata...

euwwww.....seramnyeeee...

My Little Diary berkata...

beraninya budak lelaki berbaju sekolah agama ada kat situ... bimbang ngigau tengah malam pulak...

mzhany berkata...

isshhh mintak jauh la dr semua ni. skrg ni byk plak kes bunuh diri nih...

DKosongLapan berkata...

lepaih ni kompem le banyak oghang ceghite nampok hantu kat sane tu cik azzey

Hanis Azla berkata...

aduh seram juga yer kak.. betullah bila baca dalam paper atau tgk kat tv kita tak terasa sgt.. bila tgk depan mata rasa mcm x percaya pula..

So Shy Lady berkata...

sama jgk last year ada nyonya yg t.dkenali ntah dr mn ntah dtg bunuh diri kt area rumah akak..
serammm

Fairus Bin Mamat berkata...

SAYA PULAK PERNAH TENGOK KES BUNUH.. PERG.. NGERI..

sW33tdARLiNG berkata...

seramm... semalam ke ni...? dah ler malam jumaat.. aiiyaa hantu cina tak kira malam jumaat laaa.. hehehe

♥ Che NamNam ♥ berkata...

ishhh org cina@india neh selalu pendek akal..asal ader masalah jerk bunuh diri..dah tuh terikut plak ngan gadis remaja skang neh*merujuk budak nak terjun bangun KB mall*...

huiiii..macam-macammm..takutt..!!

JunAina berkata...

jalan mudah selesai masalah tapi masalah dia sajalah masalah orang yang dia tinggal belum tentu selesai...

AngahSayang2314 berkata...

ayok...jaga2 rumah nanti ada..hehehhee
jahat angah nie kan?? heheee...gurau jer ye la sekarang musim kan

nairaariaa berkata...

terjadi kat kwsn sndiri...ngerinye...lg2 kal tgk mayat kat depan mata...

jeBateja berkata...

nak takut mendanya....dia dah mati....takut hantu ke...ahakz....

eelobor berkata...

kesian dia dah puas hidup....

velasrizal berkata...

huhu gerun la cmni

Earth Hour 26 Mac 2011 8.30 PM

kakchik@ella berkata...

kalo kc la .. mesti seram sejuk bila lalu tmpt tu nnt.

ArELeEz berkata...

apsal la bunuh diri? gi bunuh nyamuk lagik bagus tau! mengurengkan denggi!

ardinihumaira berkata...

isk...
apela jadahnya bunuh diri ni... heran ngan orang tak sayang nyawa ni kan kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs