UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 29 Mac 2011

PENANG VACATION PRT 4 ; PHOTOSHOOT DI PANTAI BATU FERINGGI....HU3..

~ I lap u ; u lap me..sker2...he3..


~ Kasih mewangi di Pantai Batu Feringgi....hu3...

~ Love this pict...


~ Kasut pon leh jadi prop untuk posing..hu3..


~ Me n my princess....gaya ibu dan anak..ha3...


~ My princess yang sker posing..


~ Cantik betul view kat pantai nih.....

~ Dah penat posing rest jap....:)


Lepas amik gambar kat sini , we alls gerak ke destinasi seterusnya ...Pantai Batu Feringgi. Dari atas jalan raya lagi aku dah tertarik dengan pemandangan pantai tu yang memang cantik ; ada batu2 besar kat situ. Itu yang membuatkan aku teruja untuk singgah dan berphotoshoot kat situ.

Walaupun mmasa tu dah pukul 12 t/hari , tapi sebab nak bergambor punya pasal....aku layan gak cuaca yang tengah panas terik waktu tu. bukan selalu dapat ke situ. So haruslah tak lepas peluang amik gambor kat Pantai Batu Feringgi yang cantik dan indah tu.

Sape2 yang berpeluang ke Pulau Mutiara nih memang aku suggest ke Pantai Batu Feringgi nih dan nikmati sendiri keindahan semulajadi pantai dan batu2an yang ada. Mesti terpesona punyalah!


*To be continue....

10 ulasan:

Adii NakHeran berkata...

hehe,, cantek pose,,
ada gaya model nieh,, ^^

Shu Shinju berkata...

wahhh..bangga shu jadi org penang..:)

-oP_ida- berkata...

mai penang kaaa??...best dak...ehehhehehe


alamak, satu masa dl kat sinilaa cheq sambut befdayz....ngan chek abang syg..ehehehheheheh

salam kenaL....thanks komen bLoq nida td

Deqna berkata...

wah sakan dok posing na... best nya gi coti2 nie.. penang memang best...

velasrizal berkata...

hmm dh lama tak pi sini

Pelajar / Peserta Akademi Fantasia (AF) 9 2011

MiYOKO SuKi berkata...

waaaa...mai penang ke...

honey moon ek....beshnyee

kakchik@ella berkata...

ish3 .. romantika di tepi pantai rupanya dia ye. hihihi ..

makdara TERdiva berkata...

wah! honeymoon kali ke brape nih? :D

ardinihumaira berkata...

woooowwwwwwww!!!
rumantis bangat kak!:)

amirah berkata...

uiyo..romantiknyaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs