UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 8 Mac 2011

AKAUN HEARTBEAT ADA PROBLEM?

Aku tak pasti akaun Heartbeat korang ada problem macam aku ke tidak. Tap mengikut kata dni (Ardinihumaira) ada satu blog pun citer tentang problem yang sama. Earnings kat akaun Heartbeat aku semalam ada shortage sikit. Dalam 30 hengget juga le.

So aku terus email ke Heartbeat....mesti boleh setle punya *nak pujuk hati sendiri*. Dan pagi ni aku dapat reply dari Heartbeat. Memang pantas. Tq Heartbeat. Cuma masih ada kekeliruan sikit bila tetiba ada earning kat Others tapi kat refer friends to register still short lagi. Means ada penambahan earnings yang sebelum ni memang tak de ; tapi short pun masih ada lagi.

Lagi sekali aku email Heartbeat pagi ni. Dan harap2 aku akan dapat jawapan yang jelas secepat mungkin. kat sini aku kongsi sikit jawapan dari Heartbeat yang aku terima untuk email aku yang pertama.

Dear zey,

Don’t worry, we are analyzing your clicks and referral. That’s why it is some adjustment on your earning.

Anyway, we have finish adjusted it for you, pls check again.

Thanks for supporting us.


* Tengah menanti2 jawapan dari Heartbeat untuk email aku yang ke-2. My princess punya akaun pun ada problem yang sama. Kalau korang ada problem yang sama email je ke order@heartbeat.my. Gerenti diaorang akan reply punya....



3 ulasan:

Nasuha Salleh berkata...

haah..samela..ade problem..
patut emel ke @ tunggu je? =(

nurkass berkata...

ye ke azzey..
saya punyer akaun langsung tak jalan..ke ada yang mistake..haihh..

ardinihumaira berkata...

skang lepas bw kan kak dni jumpa raaamai yanga do problem majoritynya yang dapat ernings tinggi2...


semoga dapat balik RM30 tu kak.. boleh beli keychain comel2 kat HB dah tu dengan RM30 ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs