UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 8 Mac 2011

NI YANG BUAT AKU MLAS NAK MC..

~ Scanning time.......MC pun nak kene scan sendiri.....


Inilah juga salah satu punca aku malas nak MC ; selain dari azam tahun ni juga nak kurangkan MC. Last year pun tak delah banyak mana pun aku MC. Ada 3-4 hari je. Tapi this year kalau boleh nak kurangkan lagi.

Part yang paling malas...bila dah datang keje semula nak kene scan MC tu sendiri then email terus ke email rasmi kita dan key -in plak dalam hrmis. Tu yang malasnya. Banyak bende nak kena buat.

Kalau dulu ada staff yang in-charge untuk sume ni ; tapi since hujung tahun lepas dah kena buat sendiri. Sendiri mau ingat le jawab nya....hu3...

8 ulasan:

Izan Ishak berkata...

mcm2 benda nak kena buat tu yg tak jadi nak mc ye kak azzey~

Myra Jay berkata...

Oo kira kalau mc kena key in sendiri, if tak key in kak, ada action tak?? :)

eelobor berkata...

kat tempat saya blum guna lg hrmis. dag ada dgr itu ari bahagian admin dok sibuk key-in data cuti2 terkumpul.

dah beberapa tahun kerja, sya pernah gak ambik mc 3 ari sebab kena demam denggi. biasa kalau ari lain, saya guna cuti tahun jer. malas nak ambik mc setakat demam sket2 sekadar rht kt umah jer

velasrizal berkata...

wah ada gak org xsuka mc..tp saya suka bangat heeheh

Proton R3 Satria Neo 2011 - Harga, Spesifikasi Dan Design Dalaman

atty's berkata...

owh kena scan sendiri pulak ye.leceh gak..

klik hb

Amy Syaquena berkata...

payah juga nak mc ye, kena key in sendiri..kalau tak buat ada apa2 tindakan tak..

nurkass berkata...

la..cam tu ke..
leceh gak nak MC..
so,pasni jaga kesihatan tau..
tak payah MC lagi..:)

ardinihumaira berkata...

memang cemtu kan kekadang rasa rela tak mc kalo jadi cemni... uhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs