UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 16 Mac 2011

APA LUNCH HARI NI EK?

~ Tapau dari umah je....


Apa lunch hari ni ek? Korang dah plan ke? Aku tak tau lagi nak makan apa. Yang pasti gambar kat atas tu lunch untuk semalam ; tapau je dari umah. Nasi putih, ikan goreng dan telur dadar. Janji makan = kenyang....:)

Apa2 pun mesti makan jangan biar perut kosong. Dan bila makan ingat sunnah Nabi s.a.w.....Makan bila lapar , berhenti makan sebelum kenyang.....

7 ulasan:

Fairus Bin Mamat berkata...

TAKDE KUAH KE..?

NM02 berkata...

simple tp menarik...

Hanis Azla berkata...

klu letak kicap sikit tambah mantap lauk tu.. tgh terfikir2 juga nak mkn apa lunch ni..

Izatie berkata...

Kadang2 kalau lapar sangat. Makanan simple mcm ni rase penuh nikmat bile makan. Haha.

eMMe berkata...

azzey, me takleh makan tanpa kuah! tapi sebenarnye elok makan nasi takde kuah, awek muda...hehehe..tadi me lunch kari sardin, kenyang dah! slmt menjamu selera yunk~

ardinihumaira berkata...

nak sikit ;)

ArELeEz berkata...

pakcik pun makan ikut sunah nabi gak. ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs