UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 3 Mac 2011

JOM KITA 'BER' HEARTBEAT!


Kepada yang belum join lagi , jom ramai2 kita join Heartbeat nih. Boleh wat income dengan tak payah susah2 nak jual barang ke hape ke. Pasang banner je kat blog kita. Boleh baca entry kat sini.

Kalau nak join klik je kat banner Heartbeat aku kat header blog nih dan register je. Register pun tak amik masa yang lama.Lepas register boleh dapatkan code untuk tepek banner kat sidebar n header blog kita. Senang je kannnn.....



P/S: Tak sabar nak cashout nih *SELEPAS 1 BULAN LEBIH DENGAN HEARTBEAT.....*

4 ulasan:

wahida berkata...

dtg sini nak klik ur HB...

yezzzaaa!!!

kella berkata...

dah boleh cash out ke... camana ek nak tingkatkan lagi HB amount.. slow la.. hmm

:)

relevan berkata...

Cash out kalu dah penuh..hehe!

ardinihumaira berkata...

dni suka copim di HB :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs