UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 31 Mac 2011

MOOD : CERIA ! - TAK JADI KE DIALOG BULANAN

~ Macam nilah cerianya aku rasa bila dapat arahan tak perlu ke Dialog Bulanan....:)
*gambar masa FAMILY DAY anjuran jabatan hari tu...*


Mood tengah ceria sangat nih sebab dapat arahan dari my officer yang aku perlu stay kat office ; tak perlu attend Dialog Bulanan petang nih. Coz hari ni ada audit dan bilik boss digunakan untuk keja2 mengaudit tu , dan memandangkan hari ni aku cover PA......nak tak nak , have to jugaklah stay kat office nih.

Aku sker je ...better than aku pegi Dialog tu coz for sure aku akan tersengguk2 menahan ngantuk sepanjang majlis tu. Tapi yang tak bestnya kalau audit tu abis lambat....lambat le juga aku balik....hu3...



P/S: Harap2 tebukalah pintu hati auditor2 ni untuk balik awal......amin

2 ulasan:

Mommy Fara berkata...

amboi, ceria sungguh....semoga ceria selalu!

p/s - pttlah nmpk mude je...mmm!

kakchik@ella berkata...

kc pun kalo gi tmpt camtu tersengguk2 gak. hihi ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs