UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 15 Mac 2011

NAK PEGI PENANG !!!

Hari Selasa untuk minggu yang ke-3 di bulan 3 nih. Hari nimasih ramai lagi yang bercuti ; coz cuti sekolah yang baru bermula. Aku?...Aku tetap datang koje macam bese . Niat di hati nak juga pegi bercuti.

Destinasi impian? Pulau Pinang. Sebabnya? Dah lama tak ke Pulau Pinang ....Ada sape2 blogger kat situ. Boleh kita jumpa kat sana dan belanja aku makan..Ha3....boleh cam gitu? Gurau jelah.....

Actually tak pasti lagi nak pegi bila. Yang pasti dalam plan memang dah ada...:)

11 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

penang best ..paling syok makanannya...tersangatla sedap...

ejaMaria berkata...

waaa... gi makan pasembor kat padang kota... sronok... sambil layan angin laut petang-petang... ;p

Shu Shinju berkata...

mai...mai... sampai jgn lupa gtau cheq no....:)

atty's berkata...

kty pun ingat nak g penang dah booking flight utk nextmonth..

tgk pada rezeki tade aral sampai ler penang nanti

kakchik@ella berkata...

jom azzey. kc pun dah lama tak p penang. hihi ..

eelobor berkata...

blogger siti murni. itu hari pun dia buat entri khas tempat2 menarik di penang.

NM02 berkata...

ai pun plan nak ke PP.. jom jumpa kat saner

Fairus Bin Mamat berkata...

MELAKA TAKNAK PERGI KE? :(

icee-yah berkata...

waa sis..icee pun baru balik penang ni:)

Myra Jay berkata...

Wahhh nak mai Penang ye kak..
Ok ok roger MJ, leh kita plan kat sini.. :)

ardinihumaira berkata...

rindula cahar kuey teow :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs