UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 11 Mac 2011

I LIKE DAIM ...

~ DAIM...My favourite.....


Ha3...jangan angap lain hokay bila baca tajuk tu. Bukan Daim mana2 pun yang aku maksudkan ; tapi coklat Daim nih......Memang dah lama jadi pojaan hatiku.

Ingatkan kalau jadi ke Langkawi hari tu nak le beli berbakul2 Daim nih * Statement yang bongkak..jangan pecaya ye..he3..*. Tapi last minute tak jadi pegi .

Tapi kalau dah rezeki tu ...tetap ada juga . Member yang pegi sana beli Daim ni punyalah banak. So, dapatlah meraas sorang sikit kat office termasuk le aku. Tercapai juga impian nak kan Daim....ha3.....

9 ulasan:

Novelgurl berkata...

sALAM.. DH LAMe x mkn daim..hehe..asyik Milky dairy je..xd

lady XOXO berkata...

haaaaa sis.. samer la ngan xoxo.. xoxo giler minat daim.. makan daim ni tak leh stop.. rongak habis gigi den

kakchik@ella berkata...

favorite kakchik ni. DAIM is the product of Sweden. Kat ikea ada.

Citarasa Rinduan berkata...

AZZEY..SILA HANTAR SINI SEBALANG..AYU GANTI DGN LEMPENG PEKAK

(awat semua tulisan huruf besor....)

b a m b a m ' s berkata...

betol lar...kalau gi langkawi msti nak beli ceklat daim.. :P

lagi satu toblerone kotak itam..kat sana jek ade.. =_='

amirah berkata...

suker dgn cekelat kisses

faiz berkata...

kalo pergi langkawai daim ni mmg benda wajib..takpon kinder bueno

Fairus Bin Mamat berkata...

INGATKAN SUKA TUN DAIM TADI.. :)

ardinihumaira berkata...

coklat kegemaran dni :D lagi satu coklat kisses

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs