UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 3 Mac 2011

HOORAYYYYYY.. CEK NUFFNANG DAH SAMPAI...:)

Hooray........cek Nuffnang yang ditunggu2 dah tiba. Baru je tadi aku received. 1-2 hari ni aku asyik berulang-alik je kat letter box kat office aku nih ; tengok2 kalau2 ada surat untuk aku.

So, hari ni memang tak menghampakan. Penantian yang berbaloi.Thank you En Nuffnang...:)



*Mood: Tak sabor nak bank-in kan cek nih.....Dan tak sabor nak withdraw duitnya nanti..he3.....

10 ulasan:

Fairus Bin Mamat berkata...

WAH.. BERAPA RIBU DAPAT.. :) BOLEH BELANJA.. BERAPA KALI DAH CASHOUT?

nurkass berkata...

bestnye..
camne nak letak tu azzey..

eelobor berkata...

musim cek sampai kut....

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

wiwit...bestnya...

leh blanja hehe

Sharinginfoz berkata...

tak sabar nak tunggu dibelanja

JunAina berkata...

azzey...besttt...
aina bila le nak merasa...

Miecyber berkata...

Congratss...

Kapsul gelatin babi

jeBateja berkata...

aikkk..kita pun dapat....ahakz

azieazah berkata...

Tahniah!

Mesti ada plan nak beli barang apa dgn duit tu kan?

syok nyerrr..


Tak Baekkk Tau, Gelakkan Orang...!

ardinihumaira berkata...

tahniah kak ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs