UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 16 Mac 2011

MY MUM ; RESULT YANG KURANG MENYENANGKAN

~ Wif my mum ; masa dia datang baru2 ni...


Just received news from my litle sista. Agak kurang menyenangkan...:(

Result diabetis my mum agak tinggi kandungan gulanya even dah pose macam yang doktor arahkan. Tolong doakan kesihatan my mum akan kembali kepada keadaanyang lebih baik seperti sediakala.


P/S: Kalau sape2 ada apa2 tips cara tradisional untuk penyakit diabetis ; tolong share dengan aku...:(

7 ulasan:

d_LA berkata...

nk bg tips dla pun x pndai sgt..try minum air bio aura ke..mebi bleh kurangkan kot..InsyaAllah, yg pasti jgn putus asa..hope mak azzey sihat

Ati Masrif berkata...

penyakit ini yang kita risaukan
masa pregnant ada juga kena
tp lepas tu dah ok balik..

semoga mak azzey cepat sihat ye..

ardinihumaira berkata...

semoga mak akak cepat sembuh, amin..

Qaseh dalia adelia berkata...

jage pemakanan tu je qaseh tahu huhu ..

nurkass berkata...

semoga mak azzey cepat sembuh..
tak sure la tipsnye..try google..

Ct Arina berkata...

kurangkan makan nasi. tu yg rina taw. semoge mak sis semakin sembuh..

ArELeEz berkata...

28hb ni, mak gi check up lagik. harap2 glucose levelnya menurun. amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs