UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 23 Mac 2011

BIRTHDAY BASH MY PRINCESS (14TH YRS) N MY NIECE (2 YRS)

~ Tiramisu Kek For My Princess. Sebab dia memang sker sangat makan Tiramisu Kek. Kek ni pun beli last minute masa aku on the way dari Ipoh 1 jam sebelum majlis tu..hu3....

~ Ni plak Kek Coklat yang disponsor oleh my litle bro coz birthday bash ni untuk anak pompuan (ODAH) dia sekali merangkap anak sedara aku le tu



~ Di antara tetamu yang datang....

~ Aku geram ngan budak nih ; anak sedara adik ipar aku. Panggilan nama dia kecik...tapi badan dia cukuppppppppppppppppp semangat...heh3....


~ My litle sista wif her hubby.....

~ Time to gedik2 pose ..wif my hubby..hu3....

~ Inilah family my litle bro...Dengan wife dan 2 anak pompuannya. Yang tengah potong kek ngan papanya tulah birthday girl si ODAH ; tak lama lagi bertambah lagi sorang ahli keluarga nih coz wife dia tgh preggie nih...

~My mum dan cucu2nya...

~ Me, my hubby dan 2anak sedaraku yang comel nih....gerammmm je aku ngan diaorang nih....

~ ME, my litle sista n my princess

~ Me, my litle bro n my princess

~ Wif my princess

~ Sweet moment....

~ Love u my princess....mmuahhhhhhhhhhhhhhhhh...

~ My litle family.....Me n my hubby wif birthday girl..My princess

~ Pressie for Birthday Girl...ODAH ; Tak sempat nak balut. kasi gitu je baju tu coz baru je beli n terus rush balik dari Ipoh masa tu.

~ Bukan birthday girl je dapat pressie ; kakak kepada birthday girl (KAK YONG) pun dapat gak...kalau tak majuk kang susah...hu3.....

~ The special one......Pressie for our princess ; dalam kotak besor tu......apa dia? Biarlah rahsia....hu3....


Ni citer Birthday Bash for my princess n my niece masa aku balik kampung baru2 nih (19/3/2011). Salah satu tujuan aku balik kampung pun sebab nak celebrate ngan familykat kampung le juga.

Sambutan yang last minute dirancang ; tapi aku enjoy dengan my mum n adik2 dengan kehadiran tetamu2 yang membuatkan majlis happening sesangat. Even agak kelam kabut coz pagi tu aku ke Ipoh ada urusan dan tak dapat nak tolong apa2 pun ; just adik2 aku je yang tolong my mum apa2 yang patut.

Alhamdulillah majlis berjalan lancar juga. Dan memang aku puas hati dapat menggembirakan hati insan2 tersayang di sisi ; lebih2 lagi 2 birthday girl hari tu....My princess n my niece. Semoga kedua2nya akan menjadi anak yang solehah dan bahagia dunia hingga akhirat.....amin.


P/S; Malas nak citer panjang...layan jelah gambar2 ni ek....

5 ulasan:

kakchik@ella berkata...

kc pun ahad lepas attend birthday party. dua pulak tu. hihi ..

atty's berkata...

happy belated besday utk princess azzey..semoga berjaya dunia dan akhirat.

sW33tdARLiNG berkata...

manis muka princess dia...

ardinihumaira berkata...

bestnye sambut bday ;)
nak kek!

ArELeEz berkata...

amin.. ya rabbal alamin.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs