UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 26 Disember 2010

FOUNDATION AND COMPACT POWDER FROM M.A.C ... HAJAT YANG TERTUNAI


Citer tentang Gembiranya rasa hati ; Hajat di hati tetunai sudah...........Inilah hajat yang aku maksudkan. Sekarang dah pun tertunai.

Semalam ke SOGO, dapat juga aku beli Foundation (STUDIO FIX FLUID SPF 15 ; RM105) dan Compact Powder (STUDIO FIX POWDER PLUS FOUNDATION ; RM105) from M.A.C. Dah lama teringinkan produk M.A.C nih.....tapi belum ada kemampuan ( Yelah bagi aku yang gaji tak seberapa nih ; kira mahal lah harga tu......hu3.....)

Bila dapat beli produk M.A.C ; alangkah gembiranya rasa hati. Nak cuba rasa sayang pulak.....heh3......


P/S: Thank you to my hubby yang support je apa yang aku sker.....Lagipun katanya ..." awak guna barang tu, bukan tak guna ....untuk cantik apa salahnya...." Skernyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........

9 ulasan:

ardinihumaira berkata...

foundation dengan compact powder dia memang best kak! lipstick pun best! siriyes. cuma tak leh beli selalu... dni lom keja lagi. beli dan guna jarang2.. hehe... sayang + takut cepat habis. sian dni ;p

mzhany berkata...

huhu puas hati kan bila dpt apa yg diingini kan....

Sharinginfoz berkata...

sampai juga hajat kan

Miecyber berkata...

Banyoknyer kena pakai.... Hehehehhehe

ArELeEz berkata...

pasnie, buleh la beli lagik 1 set. sedekah kat org lak. bnyk pahala woo..

azzey berkata...

Areleez:chait!

azzey berkata...

Areleez:chait!

AISHA INANI berkata...

mak oii mahalnyaaa!
dulu aku pakai yang cikai 10 hinggit jek! hahaha.
tapi nama pon cikai, muka aku jadik lagik hitam adalaaa. cis!

sekarang pakai safi, all and all. memang suka laa! tehee.

Shu Shinju berkata...

mahalnyee...shu tak terbeli la kak...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs