UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 12 Mac 2011

SELAMAT PETANG ... BUSY DENGAN TETAMU2 ISTIMEWA

Dah pun pukul 4 petang. Baru sekarang aku dapat update blog. Sejak pagi tadi seawal jam 6 pagi aku dah sibuk bersilat cekak kat dapur siapkan breakfast untuk tetamu2 istimewa yang ada kat umah ni ; sape lagi kalau bukan mynmum n my litle sista dengan hubbynya.

Tengahari sibuk plak siapkan lunch untuk diaorang. Lauk ikan kembung masak dalam daun pisang jadi juadah wajib bila my mum ada kat sini. Air tangan bonda memang yang terbaekkkkkkkkkkkkkkkkk. Tak boleh lawan dengan chef mana2 pun. Berpinggan2 aku makan.

Kenyang makan sembang2 plak. Banyak perkara yang dibualkan. Maklumlah lama tak jumpa. Dari cerita saudara-mara sampai le kepada cerita orang kampung....Tau2 dah tiba masa nak masak makan tengahari.

Itulah aktiviti aku sepanjang hari ni. Ni pun amik masa sekejap untuk update. Blog pun tak boleh nak 'dilupa' cam gitu je. Dalam masa yang sama orang2 tersayang pun perlukan perhatian juga....:)

Korang plak macam mana hari ni?

5 ulasan:

cik ayin berkata...

ari ni bangun terus makan nasik beriyani..pastu ngadap pc.. :)

ardinihumaira berkata...

;)
dni lak busy ngan kelas

soclose2213 berkata...

wow azzey musim cuti sekolah ni dorang jejaln ke rumah azeey erk?

nur berkata...

air tangan mak memang best..
JOM KE: ALL IN ONE

mummysyafie berkata...

for sure sedap makanan yang dihidang tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs