UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 31 Mac 2011

PENANG VACATION ; PRT 7 - SWIMMING TIME !

~ Ready to go....Swimming time....hu3...

~ Landing je kat tepi swimming pool yang comel ni ; amik angin malam.....


~ Ha3......nak lepaskan gian berenang. Kat kolam yang comel ni pon jadi..hu3....

Align Center~ Suasana malam kat swimming pool

~ Aksi yang cuma boleh dilakukan oleh ahli sukan air bertauliah!......Ha3.....

~ Aku tak mandi pon , just duduk je kat tepi tu and amik gambar. Coz tu 'MC'......*tutttttttttttttttttttt*

~ Pertunjukan gimrama terhebat from my princess dan cifunya....hu3....


~ Latihan untuk membuat diri terapung kat atas air. Bukan main excited lagi dua2nya........

SEKALI........

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


~ Gagal lagi daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....


Petangnya dah penat berjalan2 di sini , dan lepas tu melawat2 ke sini plak....so sebelah malamnya adalah masa untuk merehatkan badan. Kat Seri Malaysia tu memang ada meneyediakan kolam renang ; so night time tu rasanya masa yang sesuai juga untuk berenang2 bersama yang tersayang....hu3...

Waktu malam orang pun tak ramai. So, lebih privacy lah rasanya.Puas berenang2 dan bermandi-manda barulah we alls masuk semula ke bilik dan makan malam kat bilik hotel je.

Malam tu order Chicken Chop (RM12) & Sandwich (RM8) kat Cafe hotel. Malas nak kuar. Coz esoknya memang dah plan sehari suntuk nak jalan2 lagi. Means tenaga untuk hari esok tu harus disimpan......:)


*To be continue........

3 ulasan:

Shu Shinju berkata...

bestnye...

malam pon diorang kasi mandi ke kat hotel tu... kebanyakkan hotel malam diorang tutup pool...best la hotel ni..

Mommy Fara berkata...

tak sejuk ke? tgk pun da terase sejuknye....

mzhany berkata...

waaa beshnyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs