UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 23 Mac 2011

HARI LAST KEJE....KE PENANG

~ Senyum sokmo....dalam hati lagi2 le riang gumbira....he3


Pagi ni datang keje dengan hati berbunga gembira ; coz hari ni hari last keje......oppps!!! Jangan suspen lak . Actually hari last keje sebelum aku bercuti esok sampai le hari Isnin minggu depan coz nak cuti2 Malaysia ke Penang.....

Tu yang syok je datang keje pagi nih. Dah lama sangat aku tak pegi Penang. Lalu tu adalah masa pegi Langkawi dalam bulan April last year.Tak sabar rasa nak pegi nih. Insyaallah aku , my hubby n my princess akan bertolak esok , tapi baju pun tak packing lagi nih.

So, maybe dalam tempoh tu blog ni agak kurang berupdate nya sebab tuan tanah nya sibuk bejalan ke sana sini....Tapi insyaallah kalau ada masa aku akan update juga mana yang sempat ek. Doakan perjalanan kami selamat pegi dan balik ke sini semula ye...:)


6 ulasan:

syufaa berkata...

waaa..ceronok nye holidayy!! have a safe journeyy! ^_^

JunAina berkata...

azzey...jeruk pak ali jangan lupa...

sahromnasrudin berkata...

jangan lupe pekena char keuw teow kat padang kota tau hehehehehe

Shu Shinju berkata...

waa...dtg penang erk..jgn lupa roger2 saye...:)

Ogy berkata...

seronoknya awal2 thn pi bercutii....jeruk kedondongg satooooo...hehe

ArELeEz berkata...

nak ikutt.. tsk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs