UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 2 Mac 2011

NASI GORENG UDANG

~ Nasi Goreng Udang


Ni menu malam tadi. Mula2 plan tak masak coz petang tu dah ke Pasar Malam ; beli barang2 dapur dan beli Bihun Sup. Tapi kesian plak tengok my hubby dan my princess yang tak makan lagi.

Tengok dalam periuk ada lagi nasi yang aku masak pagi tu. Kebetulan masa pegi pasar malam tu ada beli udang. So tetiba datang idea nak masak Nasi Goreng Udang versi diri sendiri...heh3.... Sap sap soi....Tak sampai 1/2 jam Nasi Goreng Udang siap. Cukuplah untuk 3 orang makan. Tak payah susah2 nak kuar beli kat kedai.....:)



P/S: Takyah letak resepilah....Senang je masak Nasi Goreng Udang nih. Budak tadika pun boleh buat...he3....


7 ulasan:

wahida berkata...

saya kalau buat nasi goreng pun suka letak udang byk2...sedap!!

klik ur HB...

amirah berkata...

hehe..kalo buat pedas2 letak cili api byk2 sure best nih

Izan Ishak berkata...

sedapnya ada udang2 tu kak...terliur izan~

klik2 HB~

atty's berkata...

sedapnya nasi goreng udang..my feveret tuh ..tp skrg pantang..takleh makan ..azzey makan kan utk kty ye

oh ye azzey ada tekakan kty yg mana satu dalam gambar tu kan

kty yg no 3 dari kiri yg sebelah pengantin dok tgh ..kalo jumpa tegur ye

Amy Syaquena berkata...

amy pun suka letak udang banyak2 tapi lepas makan tergaru garu la sebab amy alergic dengan udang nie huhu..

ardinihumaira berkata...

cedapnyee :D terliur dni tengok

logorithm berkata...

Fuiyo! Sap sap soi? Hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs