UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 25 Mac 2011

PENANG VACATION ; SINGGAH SEBENTAR DI R N R TAPAH - PRT. 1






~ Singgah cuci kete dulu kat Sungai kantan sebelum bertolak tu ; kat tempat cuci kete pun sempat nak posing lagi...:)


~ Singgah makan kat R N R Tapah







~ Kalau dah sawan kamera kat playground pun layannnnnnnnnnnnnn....:)


Alhamdulillah aku sekarang masih on the way ke Penang . plan asal nak terus ke Penang petang semalam cancel last minute coz nak check in dulu kat mana2 hotel yang sesuai untuk merehatkan badan. Yelah dah namanya pun coti2 kan ; takkan nak paksa2 badan plak. Lagipun banyak masa lagi.

So malam tadi aku check-in kat Bukit Merah Lake Town ; Homestay. Bertolak dari Kajang dalam pukul 2 petang. Sinngah kat R N R Tapah untuk rehatkan badan dan solat Asar. Masa tu pun dah pukul 5:30 petang. Playground yang disediakan sesuai untuk anak2 bermain seketika ; yang bukan anak2 pun boleh ikut main sama.....Sempat le makan dulu kat situ sebelum meneruskan perjalanan ke destinasi berikutnya....heh3....


*To be continue.....

11 ulasan:

fienaz berkata...

wa...seronok nyer pergi bercuti....hehe....

atty's berkata...

selamat bercuti azzey

mzhany berkata...

alahaiii comey je 2branak ni, mcm adik ngn kakak...

hepi holiday azzey

Shu Shinju berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

hapie holiday.....

Fairus Bin Mamat berkata...

KELUARGA BAHAGIA...

kakchik@ella berkata...

mcm kakak dn adik la azzey. have fun!!

ArELeEz berkata...

sodap x sizzling mee tuh?

Nur Hayati berkata...

eh2..program kita sama la hujung mggu ni azzie..pegi bercuti..hehe

azzey berkata...

Areleez; hmmm...me sizzling yg indah khabar dari rupa..hu3...:(

ardinihumaira berkata...

akaaaakkk nak ikut! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs