UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 4 Mac 2011

BERBELANJA RM300 JE ; MENANG RM88,888

NEIL ADAMS (kiri) meraikan kemenangan Khairuni Sabil bersama anaknya, Nursarah di Kuala Lumpur semalam.* Ni yang orang kata " Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia sape yang tahu"....Kenapalah aku tak shopping kat TESCO masa tu ..Hu3......


KUALA LUMPUR - Hanya dengan berbelanja sebanyak RM300 di pasar raya besar Tesco Stores (M) Sdn. Bhd. (Tesco), seorang suri rumah mendapat durian runtuh apabila memenangi hadiah utama peraduan Tahun Baru Cina 8 Hari Grabbit Bonus, iaitu wang tunai sebanyak RM88,888.

Khairuni Sabil, 47, sama sekali tidak menyangka kunjungannya ke Tesco Mutiara Damansara di sini pada 3 Februari lalu untuk membeli barangan keperluan dapurnya telah mendatangkan tuah bernilai buatnya.

"Saya selalu berbelanja di cawangan ini yang hanya terletak lima minit perjalanan dari rumah saya. Saya hanya memasukkan satu borang penyertaan dan tidak sangka ia berjaya.

"Mungkin ini merupakan rezeki anak bongsu saya, Nursarah Muslim yang menyambut hari lahirnya ke-11 hari ini (semalam)," katanya ketika majlis penyampaian hadiah yang diadakan di sini semalam.


*Sumber- KOSMO

2 ulasan:

tengkorakemas berkata...

hm..memang bertuah..selalu TE dapat baucar je..

azieazah berkata...

Kak Azie selalu berangan pegang duit 1 juta....!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs