UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 22 Mac 2011

MY LUNCH TODAY ....TAPAU LAGI


Korang makan ape lunch tadi? Aku makan nasi putih, ikan goreng , kicap bercili untuk cicah dan sayur sawi goreng. Sayur tu je yang my hubby beli. Yang lain tu sume sendirian berhad ; dia masak untuk wife dia nih....Kan aku ada citer yang aku dah boring beli makanan kat kantin office. Tu yang my hubby tapau untuk aku tu........

P/S: TQ for u my dear hubby....Love u so much! Hu3...........................

7 ulasan:

shidah berkata...

lauk yg simple lg sedap tau kak...shida pn sebenarnya dah boring ngan makanan kat kantin gak nie...huhuhuuh

kella berkata...

burrrpp kenyang jugak ni, mkan nasi beriani! huhuhu orang belanja.. alhamdulillah...

fienaz berkata...

sedapnyer....ptt la muke senang je tengok tadi...hehe...=p

azzey berkata...

fienaz: tau x pe..ha3...

Fairus Bin Mamat berkata...

INGAT TAKNAK LUNCH TADI.. LAPAU PLAK.. BARU MAKAN TENGAHHARI DAH NAK PUKUL 3.30 TADI.. :)

ardinihumaira berkata...

nyum3 ^__^ dni makan kai ayam cicah roti

ArELeEz berkata...

yg simple itu = sodap! esp if ade cicah cili kicap tuh. perrgghh..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs