UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 23 Mac 2011

KURSUS KE SABAH..JAUH TU

Kursus ke Sabah? Jauh tu.....Tak penah pun lagi aku sampai ke Sabah ; teringin juga rasanya...he3....

Tapi yang berkursus ni bukan aku ek....Kawan aku dari unit lain kat office nih. Nampak dia macam tergesa2 tadi ; rupa2nya dah nak ke airport. Kursus 4 hari kat sana. Kalau le aku yang kena pegi ...memang le teringin nak ke Sabah tapi buksn berkursus.....tapi teringin nak pegi bercuti ngan family.Bilalah agaknya ???


P/S:Sekarang ni mud nak berkursus jauh2 dah makin menurun..tak tau kenapa...:(

10 ulasan:

♥ manje ♥ berkata...

kita tak pernah lagi ke sabah... teringin jugak nak ke sana... ~

DKosongLapan berkata...

laaa.....ingatkan cik azzey yang kene pegi kursus tadi.....sesekali dapat tengok tempat oghang ni seghonok jugak....

JunAina berkata...

azzey...nak ke sabah skrg nih tak susah, Airasia selalu buat promosi tetapi kena plan betul2 le cuti...

Izan Ishak berkata...

izan pun tak pernah sampai sabah kak... kalau pi cuti2 sabah mmg best kan~

fienaz berkata...

bese la kak...duit tengah tak de...dyaorg budget kursus jauh-juah nie....

shidah berkata...

wah..bestnyer..lain kali kan kak, klu ada krsus kt sabah, offer2la institusi nie..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

baru jerk balik dari holiday kat sabah...

amirah berkata...

best kalo azzey dpt brcuti ngan family.sabah pantai dia mmng cantik2.

ardinihumaira berkata...

dni dulu duk sarawak :D sampai skang lom jejak balik ke sana.. teringin nak g sarawak.. tetiba encik tunang kena posting sana.. merasa juga nanti dni ke sana. InsyaAllah tahun depan :D

ArELeEz berkata...

org pon t'ingin gak nak ke sabah. nak honeymoon.. ecewah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs