UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 1 Mac 2011

INILAH DIA ORANG YANG BELANJA MAKAN TU....ROJAK AYAM

Semalam aku ada wat entry tentang 'Ada orang nak belanja makan tengahari' kan. So inilah dia orang nya yang belanja aku dan kawan2 makan tu. Dia ni office mate aku ; Rafizah namanya (yang tudung ungu tu tau). Baru2 ni dia dapat APC. Dah 9 tahun pun keje. So rezeki APC tulah yang dikongsi bersama. Share dengan 2 orang lagi member yang sama2 dapat APC.

Dan inilah yang jadi menu lunch kami semalam ; Rojak Ayam yang memang popular kat Sungai Khantan, Kajang nih. Memang sedap. Tak caya....silalah mencuba ye...:)

5 ulasan:

jeBateja berkata...

ckp le dgn orang tu plak...tak sudi belanja org bdr baru bangi ni ke...???

Sungai kantan kat mana..??

munna berkata...

klu org dah belanja.. makan apa pun rasa sedap jer...

kakchik@ella berkata...

sedap eh azzey? nnt kita jmpa azzey blanja eh.

Miecyber berkata...

Sedap jugak layan rojak ayam..

Tatu

ardinihumaira berkata...

nanti akak lak lanje dni ek.. hehe lariksssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs