UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 3 Mac 2011

JAMBU DAN MANGGA POTONG IN THE HOUSE !

Selalu kita nampak peniaga jambu batu /mangga yang dah siap dipotong2 tu kat tepi2 jalan kan. Jambu /mangga yang rangup tu dimakan dengan asam yang serbuk tu memang sedap. My favourite tu. My princess pun sker juga.

Sekarang ni tak payah nak kuar lagi kalau nak makan jambu / mangga yang cam gitu. Kat dalam office ni pun dah ada dah. Ada sorang staff yang jual jambu/mangga potong ni kat sini. Sambutan? Memang baik. Hari2 abis je jambu/mangga yang dijualnya.

1 paket RM1. Dalam 1 biji mangga tu boleh dapat 3 paket. Kira untung jugalah tu kannnnn. Rajin dengan tidak je kalau nak cari income lebih ni...:)

3 ulasan:

Adii NakHeran berkata...

macam mengupdate blog juga,,
rajin dengan x jeq kalau nk income,, tol x?

kakchik@ella berkata...

rezeki ada di mana2, kan.

Izan Ishak berkata...

bagusnya k.azzey. tak yah pegi jauh2 kan. izan ingat lagi masa mengandung naufal, mesti cari jambu n asam kalau time lunch~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs