UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 23 Mac 2011

KANTOI SEBAB CURI SELUAR DALAM !!!

Suspe ke tak suspen baca tajuk entry nih? Hu3..Ni bukan nak citer yang tak elok ek...bukan tentang 18SX ke hape...Ni kisah benar. Semalam kat area umah aku ada sorang budak dah kantoi kena tangkap sebab curi seluar dalam jirannya.

Yang agak kelakor dan tragis juga sebab budak tu kena tangkap masa tengah nak bayor duit beli ayam kat kedai runcit tak jauh dari umah aku. Hu3.....

Dan yang si tukang tangkapnya tak lain tak bukan ialah my hubby sendiri. Actually kebetulan je coz masa tu my hubby nak beli ikan kat kedai yang sama. Jiran budak yang jadi mangsa 'curi' tu yang mintak my hubby pegang tangan budak tu. Memang dia nampak budak tu panjat tingkapumah dia dan amik seluar dalam tu.Budak tu plak baru 13 tahun ; Form 1. Muda setahun je dari my princess.

Tak tau lah apa nasib budak tu , sebab lepas tu jiran yang berkenaan terus bawak budak tu jumpa ngan mak ayah dia. Yang buat aku risau budak to dok area umah aku nih......Harap2 jangan le berlaku lagi perkara yang sama lepas nih.


P/S: Risau sebab pakaian dalam ni orang kata boleh dijadikan bahan untuk ilmu2 hitam ; kalau nak mengenakan seseorang. Mungkin ke budak tu diupah atau apa......Macam2 persoalan dalam hati aku....:(

8 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

apa budak 13 tahun tu nak buat dgn underwear tu? takkan umur 13 dah jadik fetish???

pena rozie berkata...

tak de bende lain ke nak curik....

Ati Masrif berkata...

kesian pula budak tu
muda lagi..

salah pilih kawan kot

DKosongLapan berkata...

13 tahun??? alahai...mude beno....payah nak cakap dengan dasar langit terbuke sekaghang ni...senang beno nak tengok2 yg bukan2....dan senang jugak nak terpengaruhhh

CouLeur de Chiqu3 berkata...

penah jd kt umah sewa sy..seb baik x sempat ..kami ramai2 jerit ...lari la magkuk hayun tuh

ardinihumaira berkata...

lerhhhh...
underwear pon nak curik adeih

epy berkata...

huhuhu....saiz apa suar tu? mengong tul la org zaman skang, ramai yg sakit jiwa...

ArELeEz berkata...

bengong punye budak! haish!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs