UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 7 Mac 2011

ALAHAIIIIIIIIII DOKTOR..............MC (6/3/2011)


Satu hari suntuk tak dapat online. Hari ni aku MC ; setelah seminggu lebih menggagahkan diri pegi keja tapi hari ni aku surrender. Bangun pagi ni dengan badan sakit2 sangat. Ulcer pun makin bertambah. Terpaksa juga aku ikut kehendak my hubby jumpa doktor.

Sampai di klinik (KPMC), doktor boleh plak wat kelakor ngan aku. Dia just pandang tak tanya apa2 pun. Aku sound je bila dia mengangguk2 macam bertanya sesuatu ."Doktor pandang saya je, tak tanya pun sakit apa..so saya diam je le". Sudahnya doktor tu gelak je...hu3.

Becoz demam aku ni on and off....badan plak sakit2 ; doktor advise buat blood test. Aku no hal...My hubby yang seriau bila jarum tu menyucuk kat lengan aku...hu3...

Alhamdulillah result okay...BP pun okay. Doktor bagi MC 1 hari untuk aku rehat. Ubat plak 3-4 jenis nak kena makan. Hadoiyaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....Ni pun badan masih lemah2 lagi. Tak taulah camne nak keje esok....hu3......


P/S:Mintak maaf pada kengkawan yang datang blog ni dan tinggal komen. 1-2 hari ni aku tak dapat nak balas balik kunjungan korang coz sejak semalam badan ni makin terasa sangat sakit2nya...:(

12 ulasan:

nur berkata...

Azzey.. semoga lekas sembuh ye.. rest banyak2..

jeBateja berkata...

uik...den ingat denggi td...sib baik tak.....manyak2 minum air aaaa....

Citarasa Rinduan berkata...

azzey..jaga kesihatan..
sambung mc kalau still amsih lemah yer

Princess Nur berkata...

get well soon azzey :)

eelobor berkata...

ler....tak sihat rupanya. jaga kesihatan sis...itu yang penting. sebab bila awak sakit, org2 di sekitar awak juga akan tak berapa sihat kerana risaukan awak

♥ manje ♥ berkata...

semoga cepat sembuh azzey...
rehat cukup2 yea ~

Miecyber berkata...

Semuga segera pulih...

Senarai produk positif DNA babi akan diumumkan

Hanif Borhan berkata...

syafakillah...

DR tu x habaq ke sakit pe?...

logorithm berkata...

Denggi kot? Kena 4 hari baru boleh kesan kat darah.

I pernah kena denggi. Demamnya datang dan pergi... gusi berdarah ketika memberus gigi... kepala pening sangat... tengkuk sakit sangat...

logorithm berkata...

Denggi kot? Kena 4 hari baru boleh kesan kat darah.

I pernah kena denggi. Demamnya datang dan pergi... gusi berdarah ketika memberus gigi... kepala pening sangat... tengkuk sakit sangat...

ardinihumaira berkata...

kak...
semalam dni terlupa nak reply mesej akak... sebab tertido awal... huhu sorry tau kak... dni dah semak HB dni... nampaknya tak ada perubahan... nanti akak tanyakan pada pihak HB tau kot2 ada apa2...kalo dni wat testimonial dni akan emailkan pada HB dan akan dapat reward :) akak cubalah

nurkass berkata...

salam azzey..
dah sihat ke..banyaknye ubat...ngeee..


*klik2 ur HB..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs