UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 17 Mac 2011

FIRST TIME ORDER NASI GORENG KAMPUNG DI KANTIN OFFICE

~ Nasi Goreng Kampung


Dah 1-2 hari aku tak masak nasi kat umah ; sejak cuti sekolah nih coz my princess kat kampung. Tinggal aku ngan hubby aku je rasa tak 'ter'motivasi untuk masak....*hu3...masak pun nak tunggu ada motivasi dulu....*

So, bila dah tak masak tak delah nak tapau bawak ke office. Kene beli le jawabnya. Sekarang pun waktu lunch aku dah tak balik umah , tak de pilihan selain dari beli kat kantin office.

Semalam terasa nak makan Nasi Goreng Kampung ; RM 3.50 je. Murah plak compare dengan nasi campur yang aku beli dulu. Nasi pun banyak. Sampai aku tak abis makan. Means lepas ni kena beli yang goreng2 plak untuk dapat yang murah sikit.....



P/S: Tengah confused dengan harga makanan kat kantin office nih.......:(

3 ulasan:

logorithm berkata...

Nampak sedap! I memang minat segala jenis nasik goreng. Kalau nasik goreng kamung I suka yang extra cili padi. Baru ader kick!

RM3.50 jer? Murahnya... tapi I rasa I kena makan 2 pinggan la sebab hidangannya nampak kecik.

ardinihumaira berkata...

terliur lah dni tengok. lama tak makan nasi goreng kampung :)

ArELeEz berkata...

harga dia ikut musim buah kot. ha3.. harga celaru tp, if sodap, xde la masalah sgt. tp, klu harga mengarut tetiba rasa cam kambing, mmg xpatut2 la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs