UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 29 Mac 2011

JOM TRY CHEESY POPS PIZZA HUT

~ Layan Mushroom Soup dulu.....sedapppppppppppppppp....

~ My hubby n my princess pun sama....sker sangat ngan Mushrom Soup nih....


~ Soup of the Day .....Mushroom Soup

~ Inilah dia CHEESY POPS ; Pizza baru tu....Baru ke? Ha3....Tapi memang dijamin sedap!

~ Tengok tu cheese nya.....perghhhhhhhhhhhhhhhhhhh, meleleh air liur....:)

~ Hut's Platter....paling aku sker sotong dan udangnya.......memang sedap!

~ Spaghetti ni dulu sker ; tapi sekarang dah tak berapa minat . Ini order by my princess

~ Deli Wing ; Spicy....Ini memang sedap makan panas2!

~ Muka bahagia dapat makan PIZZA HUT! Ha3.....

~ Tengok tu....betapa asyiknya.......:P

~ My princess yang tak toleh kiri kanan dah......:)

~ Bila dah kenyang mata pun nagantuk ; tido sedap nih......

~ Tengok sampai my hubby kaco pun tak terjaga....he3....


KENAPA SAMPAI CAM TU SEKALI?

SEBABNYA....................

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


~ Selesai sudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......ha3..............


Dek kerana semalam aku masih bercuti , walaupun dah balik ke Kajang nih ; sebab nak rehat le dulu 1 hari kat umah sebelumpegi keja semula. So badan pun masih dalam keletihan lagi. Dan ditambah dengan macam2 urusan semalam.

Sempat juga ke bank untuk bukakan akaun SSPN my princess. Lepas tu dah mula rasa lapar. Mula2 plan nak makan nasi je , tapi rasa tak berselera tak makan nasi. Kebetulan dah agak lama tak ke PIZZA HUT. So aku decide makan kat PIZZA HUT le semalam.

So, korang layan jele gambar2 yang ada tu ; betapa kami kekenyangan yang teramat sangat semalam tu....hu3....

9 ulasan:

Shu Shinju berkata...

sedapnya depa makan pizza....:)

shidah berkata...

sedapkan kak pizza baru nie.....

faiz berkata...

perghh...cheese dia mmg meleleh air liur tgk..

ardinihumaira berkata...

sedapnya... terliur dni, kak :)

qasehraihan berkata...

wah..sedapnya..wohoho
tu mmg tdo betul saje2 action dpn kamera??musykil..haha

Fairus Bin Mamat berkata...

WAH.. BANYAKNYA MAKAN..

erienz berkata...

mmg sedap, baru je makan minggu lps..bungkus je, makan kat umah sbb tau x habs...buat makan 2 kali lg...

Princess Nur berkata...

eh eh..sama ngan menu nur mlm ni la azzie... by the way tak percaya tgk anak u tu dh besar panjang..macam adik je!

ArELeEz berkata...

uwaawaaawaa.. laporrrrr..! tsk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs