UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 11 Mac 2011

SAMBUNG KEJA .. SAMBUNG BW..

Tepat 2:45 petang aku dah ada kat office. Kan ketepatan masa tu penting. Nak komited katakan...Tapi kadang2 terbabas jugak...ha3....

Hari masih hujan. Mendung je. Kalau kat umah sedap tarik selimut nih. Pagi tadi aku dah get ready sengaja bukak sikit tingkap kete ; tetiba ujan. Kelam kabut dengan pakai heel berlari2 aku ke tempat parking. Kang naya plak basah tempat duduk dalam kete tu.hu3....

Nampak gayanya memang sampai ke petang cuaca hujan cam gini. Lagi 1 jam 1/2 je nak balik. Pukul 4:30 dah boleh say gud bye kat office ni...Tapi...alangkah bagusnya kalau sekarang ni pon boleh say gud bye...ha3.....Jangan buat pasal ; kang dapat plak 'surat cinta' dari big boss!

Klah...time to bw......:)

4 ulasan:

So Shy Lady berkata...

best kan klau dpt tido ngeh3x

salam knal azzey, akak folo awk jg

;D

wahida berkata...

ah, bestnya kalau time ni dpt goreng pisang...

klik ur HB...

Mama Hanim II berkata...

kedah dh cuti hr ni..la la..
Cek Nuffnang Dh Sampai.. Jom Gi Bank In Lah..

(Gambar) Seks RM10 Pelajar Sekolah 17 Tahun

ardinihumaira berkata...

dni nak bw rini tapi tenet slow menjawab la sampai ke malam tak setel2 uhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs