UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 28 Mac 2011

I'M BACK ALREADY !!!

~ Wif my princess

~ My small litle family..:)


Entry nih just nak inform that I'M BACK ALREADY!!!

Setelah 4 hari bercuti ; 3 hari 2 malam di Pulau Mutiara.....sekarang ni dah ada kat Kajang semula.

Masih dalam keletihan tapi berbaloi2 coz memang enjoy sangat dengan percutian bersama insan2 tersayang ; my hubby n my princess.

Thanks a loy untuk kawan2 yang sudi datang dalam tempoh 4 hari ni even aku kurang update dan tak dapat sangat nak bw.

So, hari ni aku akan mulakan kembali penjelajahan ke blog korang sume ye....:)

8 ulasan:

DKosongLapan berkata...

welkem bek...welkem bekk.....

Hanis Azla berkata...

Alhamdulillah.. dah selamat pulang.. one happy family photo yg sangat cantik..

Mommy Fara berkata...

amboi...tak mcm mak pun? mcm kakak ngan adik je...ape rahsianya?

munna berkata...

welcome back...

anak ngan mak dah macam adik beradik.. ce citer petua awet muda tu

JunAina berkata...

pastinya pulang dengan semangat baru, almaklumlah dapat makan angin rehatkan minda...

Miecyber berkata...

Welkam bek...

Asam Rom

aLieF si Muncung ManiS berkata...

waahh..ni mak atien ke?? maknanya atien ni anak tunggal ke??wahhh...happy nye dpt melancong...huhu

ardinihumaira berkata...

seronoknya akak dah selesai bercuti. dni lom cuti2 lagi nih tak sabar nak bercuti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs