UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 31 Mac 2011

SAYA YANG MENURUT PERINTAH ; GERAM PUN BUAT JELAH KEJA PA NIH ...


Dah rasa cool down sikit perasaan gerammmmmmmmmmmmmmm nih ; bila dapat meluahkannya pada seseorang. Aku baru je bercerita tentang dilema pagi ni kat office ngan my hubby. Nasib baik ada pendengar yang setia.

Disebabkan dilema itu jugalah aku agak lambat update blog pagi nih. Actually hari ni aku kena cover tempat PA coz PA bercuti. Pada aku tentang cover-mengcover ni tak de hal sangat pun . Lagipun dah namanya Saya Yang Menurut Perintah (SYMP) kannnnnn...

Cuma yang buat aku geram bila officer yang tak de kena-mengena dengan aku boleh plak bagi arahan dan lepaskan marah dia kat aku. Mintak surat yang aku tak tau kat mana letaknya then boleh plak lepaskan geram pada aku ikut sker2 dia.Huh!

Tapi kita ni dah lama keja ; bukan tak de pengalaman keja. So dah bese nak handle orang 2cam gini. So,dengan slumbernya aku sound dia balik ..." Cik ***** (bukan nama sebenar...hu3....) saya ni dah buat keja saya , dan saya tak tau apa2 pun tentang surat tu...yang Cik nak marah kat saya kenapa? Kalau Cik nak juga surat tu....tak pelah saya usahakan sebab saya memang nak buat keja". Aku cakap dengan nada lembut je tapi sinis wooooo.....

Terkulat2 dia bila aku terus blah dari situ. Ha3.....


P/S: Masa aku serahkan surat tu kat dia......bagus plak bahasa dia ngan aku; siap berterima kasih lagi. Tulah nak sangat kena ajar.......hu3....

9 ulasan:

ejaMaria berkata...

hehehe... bagus... ajar lembut-lembut yer...

atty's berkata...

bagus azzey buat lagu tuh..padan muka dia.

Izan Ishak berkata...

dia terasa lah tu kan kak...lainlah kalau mmg kita ni PA..

mummiey berkata...

Biasa la...org atasan nih..kdg2 kena 'sound' gak sekali sekala tp dgn bhemah la..kasi ajar ckit...hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

agaknya blushing tak dia ?





sekali-sekala biar kena buku dengan ruas... kan ?

cik nurussalwa berkata...

garangnye kak ni.

DKosongLapan berkata...

ade 2 jenih oghang macma ni....
1. oghang yang tak penah dok kat bawah....masok2 koje je teghuih dok ateh.....
2. oghang yang penah dok bawah....tapi sekaghang dah dok kat ateh.....jenih tak sedo dighi....macam die bagoih....

ape salahnye kalo cakap elok2 kan??? kite pun seghonok nak tolonggg

Mommy Fara berkata...

gitulah kekdahnye....klu dah over sgt, cilikan aje mulut org tu...padan muke!

ardinihumaira berkata...

ehehe rasakan dia ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs