UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 10 Mac 2011

HARI NI CUTI .... GUMBIRANYA RASA

Selamat petang. Dah petang baru dapat nak online. Actually hari ni aku cuti ; saje amik cuti nak rest kat umah plus hari ni my mum n my litle sista nak datang. My litle sista dah abis kursus Induksi di Melaka. So saje lah datang sini.

Pagi tadi agak busy dengan keja2 umah then anta my princess ke sekolah plak. Kalau cuti macam nilah ada je urusan nak disettlekan. Memang kelam -kabut terkejar2...penat pun ada tapi bila sumenye settle rasa puas hati....:)

Lagi 2 dengan 2 berita gembira yang aku dapat hari ni...he3...Yang first ; Cek Nuffnang dah clear....dah boleh withdraw duitnya....dan 1 lagi berita gembira yang tak disangka2 tapi memang diharap2kan. Alhamdulillah ....tambah terang rasanya dunia ni...Dalam hati makin banyak tamannya....he3....

11 ulasan:

kakchik@ella berkata...

wah . .wah .. wah .. hepinya dia. hihi

nurkass berkata...

jelesnye..
best nye duk umah..
masak ape hari ni..

klik ur HB..

kella berkata...

alhamdulillah.. tiba tiba kita disini pun turut terasa kegembiraannya itu.. senyum sendiri.. :D

semoga berbahagia selalu ya! kirim salam bonda dan adik ya.. :)

Fairus Bin Mamat berkata...

HAPPY CUTI... :)

JunAina berkata...

walau apa pun berita gembiranya kami semua tumpang gembira juagk, semoga taman kat hati tu berbunga mekar ye...

wahida berkata...

wah...ada gud news la...tumpang hepi sekali...

dah klik HB azzey..

cik ayin berkata...

wah..seronoknya :P

cik nurussalwa berkata...

makin banyak taman.. gud..
:)

eelobor berkata...

saya pun dah berapa ari dok bajet2 nak ambik cuti AL nak rehat duk umah sebab badan rasa cam letih jer. Tapi bila bangun subuh, rasa sayang lak tak gi kerja, rugi lak cuti

kiwi berkata...

kiwi hari ni kelas cancel..ngeh3

amirah berkata...

hepinyaaa..saya cuti next week wktu cuti sekolah..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs