UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 9 Mac 2011

SEDIKIT PERKONGSIAN MENGENAI HEARTBEAT..JOM JOIN HEARTBEAT!



Entry ni just nak share info yang aku dapat dari pihak Heartbeat . Kelmarin kan ada problem kat akaun HB macam yang aku citer kat entry nih dan aku dah emailkan masalah tu ke order@heartbeat.my. Sepantas kilat HB reply jawapan pada aku....:)

So kepada kengkawan yang belum join jangan ragu2 nak join Heartbeat nih dan kepada yang dah join jom kita terus aktif mempromosikan HB nih kat blog masing2.


Email 1:
Aku tanyakan kenapa ada shortage/ adjustment kat akaun HB aku kelmarin?

Jawapan dari pihak HB (Email kat bawah nih) - HB tengah buat analisa (kenal pasti) klik dan referal kat akaun HB kita ; tu yang ada adjusment / shortage tu . Tapi sekarang dah okay.

Dear zey,

Don’t worry, we are analyzing your clicks and referral. That’s why it is some adjustment on your earning.

Anyway, we have finish adjusted it for you, pls check again.

Thanks for supporting us.


Email ke 2 : Aku tanyakan kenapa ada earnings kat OTHERS coz sebelum ni tak de dan kat referral plak ada shortage earnings.

Jawapan dari pihak HB (Email kat bawah nih)- Earnings yang appear kat OTHERS tu adalah selepas pihak HB analisa klik & referral HB untuk blog kita. Means itu adalah yang actual/sebenar. So tak perlu risau lagi takkan ada perubahan selepas nih as long as kita tak terlibat dengan illegal referral program (yang tak disahkan le maksudnya).


Dear zey,

For the adjustment in OTHERS, it is an adjustment after we analysis your clicks and referral.

Don’t worry that if you didn’t involve in illegal referral program.

We will always keep our promise to reward you by promoting heartbeat.my.

Thanks for your supports.


Email ke 3 - Aku tanyakan tentang kenapa berlakunya adjustment pada referral earnings.

Jawapan dari HB (Email kat bawah nih) - Tips yang mudah untuk kita faham ; tak de nak pening2 kepala. Untuk memastikan kita dapat earnings dari referral HB kita ; pastikan orang yang register HB thru klik kat banner HB kita pun sama2 aktif mempromosikan HB.

Senang citer lepas je register saling promote kan tentang HB kat blog memasing mengikut kreativiti sendiri ...yang penting promote. Yang earnings tak naik2 tu even ada kawan kata dh register thru klik kat banner dalam blog kita, maybe dia atau pun kita tak begitu mempromosikan tentang HB nih.

Harap2 perkongsian ni dapat menjelaskan lagi apa yang kawan2 rasa agak blur tentang Heartbeat ; tapi tak salah kalau nak lebih detail terus je email ke HB. Mesti ada jawapan segera dari pihak HB. Aku cuma nak kongsi apa yang aku rasa tau dan perlu je....Jom join Heartbeat dan terus promote Heartbeat....:)

Dear zey,

Don’t worry, it is a minor adjustment. Here is the tips, to make sure you earn from referral, pls make sure they are also actively promote Heartbeat.my.

Thanks for your supports.



* Klik je banner kat header atas tu untuk join HB .Senang je ..semudah A, B,C........:)











7 ulasan:

JunAina berkata...

aina sejak register tak pernah check pun...hahahaa...

Redbloodsnow berkata...

zie lom lg join. tggu hati dh terbukak nk join, baru register..hehe

relevan berkata...

sudah boleh bank in?..

Ujang9897 berkata...

byk tol tanya..=)

ardinihumaira berkata...

dni nyer tetiba short rm4.. uhuh

Fairus Bin Mamat berkata...

JOIN.. JANGAN TAK JOIN.. :)

nurkass berkata...

oo..dah paham dah..
bosan pulak blogger2 lain baca n3 promote jek..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs