UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 29 Mac 2011

PENANG VACATION ; PRT 5 - CHECK-IN KAT SERI MALAYSIA PENANG & JLN2 KE KOMPLEKS BUKIT JAMBUL

~ Check -in @ Seri Malaysia Penang Hotel...


~ Perkara yg penting sepanjang di penang....map...hu3...



~ Kat dalam bilik hotel...Seri Malaysia Penang

~ KOMPLEKS BUKIT JAMBUL

~ Tengah pilih2 apa yang berkenan di hati...

~ My princess memang addicted kedai2 cam gini....Kalau dibiarkan berjam2 dia kat situ..hu3...

~ My hubby dah terbekenan le tu...:)

~ Time to pay......sempat le beli junk food untuk 'bekalan' kat dalam bilik hotel..he3..



Dah puas berphotoshoot kat Pantai yang cantik nih , we alls pun terus gerak untuk cari hotel nak check-in. Badan pun dah letih jadi kene le cari tempat untuk merehatkan badan sebelum jalan2 lagi ke tempat2 yang lain plak. Dah namanya bercuti kannnnnnnnnnnnnn. So agenda adalah penuh dengan aktiviti jalan2 ...:)

Malas nak cari dan pusing lagi we alls decide je untuk stay kat Seri Malaysia Hotel. Lagipun from my litle sista experience yang penah check-in kat sini ; dia kata okay. Tu yang aku pilih hotel yang sama.

Lagipun untuk government staff ada discount. Kalau normal rate untuk bilik cam aku pilih tu RM 140 PER NIGHT .....dengan government rate RM110 PER NIGHT. Tapi kalau untuk weekend (Jumaat , Sabtu, Ahad) rate dikira pada kadar bese ; RM140. Include breakfast skali le juga nih. So for me is okay .......:)

Lepas check-in sempat lagi kuar jalan2 kat tempat2 menarik yang ada sekitar hotel tu. Sempat juga ke Kompleks Bukit Jambul jalan2 dan shopping....Besor gak Kompleks Bukit Jambul nih. Macam2 ada.......ha3...

Tapi may be nasib tak begitu menyebelahi kami....Nak tau? Tunggu entry seterusnya.......


* To be continue.........

4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Wah .. seronoknya dia. hihi ..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

bestkan jalan2....

atty's berkata...

sonok baca entry azzey jln2 penang ni..kty pun nak g penang nanti ..

Sharinginfoz berkata...

not bad nampak gaya hotel ni, boleh consider nak pi penang nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs