UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 24 Mac 2011

READY TO GO...PENANG HERE I COME !



~ Wajah2 ceria nak bercuti2 Malaysia.


Dah pukul 12 lebih baru dapat update. Sibuk packing2 baju n siapkan apa yang patut tadi untuk pegi bercuti ke Penang hari nih. Sebelum pegi umah kena le kemas sikit2 takkan nak tinggal cam tongkang pecah kot.

Insyaallah pas Zuhur nanti we alls bertolak. Doakan perjalanan kami selamat dan sampai ke destinasi ye. Dalam perancangan , may be we alls ada kat Penang sampai hari Ahad ; tapi tengok le pada keadaan kannnn....

My litle sista dah siap pesan suruh beli jeruk yang campur2 tu. Kat Chow Rasta katanya tempat tu. Dekat dengan KOMTAR. Ntahle aku pun tak tau. Coz dia penah pegi dulu....Apa2 pun sory kalau 2-3 hari ni aku x sempat nak bw ke blog kengkawan sume ye. Insyaallah ada masa aku akan update dan bw mana yang sempat ye....Time kasih pada u alls yang tak jemu2 datang bertandang ke blog nih......:)

14 ulasan:

Shu Shinju berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shu Shinju berkata...

hepi oliday...:)

nurkass berkata...

bestnye..
hepy holiday!!

MataHati @ MH berkata...

semoga selamat sepanjang perjalanan ke sana

eMMe berkata...

slmt jalan n jumpe lagi azzey!

kakchik@ella berkata...

Dkt plaza chow rasta tu bkn je ada jeruk sedap2 .. mknan lain mcm kerepek2 pun byk.

hepi holiday azzey.

Hanis Azla berkata...

selamat bercuti kak.. kebetulan adik saya sefamily + mak pun bercuti ke Penang hari ni.. Have a safe journey kak..

Ujang9897 berkata...

bak mai pasembok..=)

kim salam org belakang tu..=)

makdara TERdiva berkata...

nak ikottttt :)

slmt bercuti2 dear..enjoy ur vacation!

Fairus Bin Mamat berkata...

SELAMAT PERGI DAN PULANG...

eelobor berkata...

selamat bercuti.....

PeNgEmiS dUniA berkata...

ok , fad dok penang dh dkt 3 taun xtau ktne chow rasta (-_-)

ArELeEz berkata...

selamat jln.. ;) jgn lupa jeruk, ek?! heh3..

Sharinginfoz berkata...

selamat bercuti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs