UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 27 Mac 2011

ADA PERCIKAN DARAH KAT BUMPER KETE AKU !!!

Dalam pada seronok dan sibuk2 bersiap check-out dan nak teruskan perjalanan ke Penang pagi tu ; tetiba mood we alls sikit terganggu . Kenapa dan mengapa? Tengok kat bawah nih.........


~ Tak tau dari mana kesan darah ni datang....:(


Puncanya bila kami ternampak percikan darah kat bumper kete bahagian depan! Tak tau dari mana datangnya ; coz memang tak de plak terlanggar apa2 malam sebelum tu. Malas nak fikir yang bukan2...nanti hilang plak mood nak bercuti, so aku suruh je my hubby jirus kesan darah tu ngan air. Dan dalam hati masing2 banyak2 berdoa je mintak dijauhkan dari perkara yang tak baik.....amin.

7 ulasan:

Kalamhati berkata...

Biasa kalau macam ni, kita ada terlanggar binantang yang terbang..mcm kelawar atau pun burung ni..
pernah juga ada percikan darah kt cermin tp tak sebanyak ni

Gen2Merah berkata...

uikk, seram juga ya.. Kalau rasa xda langgar apa2---->
mungkin masa parking tu ada mangsa cubaan bunuh yang melarikan diri lalu tersadai di depan bumper kereta tu sebelum berlalu pergi..
Hati2 dalam perjalanan ya~

eelobor berkata...

yup...setuju ngan kalamhati

anies anessa berkata...

wooo...misteri nie....

ardinihumaira berkata...

uisk...
ngeri gak kan kalo bayangkan ni.. basuh cepat kak..

Adzriel AB berkata...

ngeri jugak ni. keta lak kaler putih... jelas.

kakchik@ella berkata...

hmmm. buat kita tertanya2 dan tak sedap hati, kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs