UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 21 Mac 2011

EARNINGS BE KE-2 TERTINGGI SETAKAT NI

Buffered Earnings yang aku dapat last month dah bertukar jadi Metered Earnings. So far ini adalah earnings ke-2 tertinggi untuk BE tertinggi kat blog ni setakat ni ; RM8.37. Yang sebelum ni lebih kurang RM16++.

Saje je letak kat blog ni bukan nak show off....cuma untuk rekod peribadi je ; len kali senang nak refer balik.hu3......Kalau blog2 yang trafik kaw2 tu mesti lagi banyak earnings nya kan......


MOOD: Nak BE lagi wahai En Nuffnang...:)

9 ulasan:

syufaa berkata...

hehehe..kne ngorat en nuff klau nak BE lg.. :P

ardinihumaira berkata...

tahniah kak :D

Izan Ishak berkata...

banyak tu kak...!
izan dah takde BE dah...

TWEETY BERT berkata...

taniah kak azzey...

kat maner nak tengok tu kak... sy tapena tgk be tu pun hihi

sW33tdARLiNG berkata...

mintak lagi dan lagi ngan en.nuffnang tu... hehehe

Lina berkata...

tahniah...sy punye paling tggi pun setakat RM2 sen sen jer

relevan berkata...

Tahniah...selalu apdate dan trafik tinggi dapat hasilnya..

♥ Che NamNam ♥ berkata...

huwaaa haku langung takder BE tau..menjelesssnyer aii..hukhukhuk

azlin mrs'Hairil berkata...

bestnyer....dpt be..alyn entah bile:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs