UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 26 Mac 2011

PENANG VACATION ; PRT 2 - CHECK-OUT DAN TERUSKAN PERJALANAN KE PENANG ..


~ Sebelum check-out sempat posing dulu...




~ Check - out dulu untuk check-in ke destinasi yang seterusnya....

~ Pandangan Homestay dari luar



~ My hubby byang sibuk simpan barang2 dalam kete...tapi anak n wifenya sibuk dengan kamera....hu3...

~ Dua2 sawan kamera..like mother like daughter...he3....

~ Nampak tak banner tu. Kan ada tulis Homestay ; RM66 ONLY ; PER NIGHT....Aku tak tipu ye.....:)

~ In front of Bukit Merah Laketown Hotel....


Sepanjang malam tido lena, diselimuti kedinginan penghawa dingin macam yang aku citer kat entry nih ; tibalah masanya untuk check-out pagi esoknya (25.3.11). Pagi2 lagi dah siap2 kemas barang 2 untuk check-out dan teruskan perjalanan ke Penang. Sempat singgah breakfast kat kedai makan yang berdekatan....tapi memang pagi tu nasib tak menyebelahi kami coz makanan kat situ memang indah khabar dari rupa (Tak yah le aku cakap kat ne...kang kena saman plak....)

Cuma nak share sikit tentang Homestay yang aku stare nih ; kat sini ada taman tema (Bukit Merah Theme park) . So memang sesuai lah kalau family nak bawak anak2 bercuti. Kalau tak nak stay kat Homestay boleh je pilih Hotel atau apartment yang ada.

Bergantung pada budget masing2.Rate hotel dalam RM200++. Depends pada masa juga......contohnya Public holiday dan weekend harga adalah berbeza.


P/S: Plan nak makan ikan bakar malam nih, tapi kenyang lagi coz petang tadi makan kat Restoran Nasi Kandar Pelita...Memang terbekkkkkkkkkkkkkkkkkk lah!


* To be continue......

2 ulasan:

:: noremy bte rahmat :: berkata...

wah..beshnyer holiday..

jeruk chow rasta takde ker?

ardinihumaira berkata...

bestnye akak cuti2 ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs