UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 21 Mac 2011

JUMPA DENGAN NAZMI RAJA LAWAK 5 KAT RESTORAN PERANTAU

~Sebelum order sampai posing dulu dengan my hubby

~ Wif my mum. Sian my mum coz dia teragak2 nak order makan takutkan diabetis dia tu..:(

~ My family....Me , my hubby n my princess

~ Wif my litle sista....Areleez; blogger gak nih..hu3..

~ My princess...pon blogger gak..heh3.....

~ My hubby yang tengah control macho walaupun perut dah lapor....hu3..

~ Lai Chi Kang suam for my mum...

~ Nasi putih n sotong masak kicap

~ Kueytiaw Tomyam order by my litle sista

~ Bihun goreng for my hubby

~ Nampak tak lelaki yang tengah pegang baby kat belakang tu.......

~Nilah dia Nazmi Raja Lawak 5. Terjumpa dia singgah makan kat Restoran Perantau tu malam yang sama. Amik gambor dari jauh je tu pon guna hp....Segan nak bergambor dekat2...hu3..Itu bukan anak dia tau ; tapi peminat cilik yang tengah bermesra dengan dia.


Ini dah kali ke-2 aku bawak my mum n my litle sista makan kat Restoran Perantau nih. My litle sista kata dia sker makanan kat sini dan servis pon tip top ; cepat! Tarikan ke-2 coz ada ruangan untuk makan bersila kat situ. Means boleh pilih samaada nak dok kat kerusi atau bersila je. We alls memang prefer bersila je. Best!

Tengah tunggu order nampak plak sorang ni yang macam familiar je mukanya. Sape lagi kalau bukan si Nazmi Raja Lawak 5 tu. Kebetulan malam tu dia singgah makan kat situ dengan kawannya.

Tapi segan punya pasal....amik gambor dari jauh je....Sorry ye Nazmi.....he3...

12 ulasan:

velasrizal berkata...

nazmi tgh wat lawak dgn baby tu..


Perodua Myvi SE @ Perodua Myvi Extreme 2011

JunAina berkata...

restoren perantau tu kat mana AZZEY...nampak cam best jerk.

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

klu LM pun x tegur kot...sbb mls nak kacau merekatgh makan kan

ardinihumaira berkata...

whoaaa akak makan sotong lagi! dni dah lama kempunan nak makan. gulp

Izatie berkata...

Sedapnye nampak kuey tiow tomyam tu! Yummy! :))

NM02 berkata...

kesian kat nazmi tak leh masuk final ek... tapi ai loike ketiga2 yg dapat masuk final dan thumbs up to mannnnnn!!!

Fairus Bin Mamat berkata...

WAH.. JUMPA NAZMI. DASHYAT... DASHYAT..

Einaz Shah Rizal Thomas berkata...

happy family ;))

kakchik@ella berkata...

kc pn kalo trjmpa celebriti kt mana2 tk penah tegur dik. tengok dari jauh je. segan arr.

anyway, princess tu lbh mirip kpd ayah dia eh??

eelobor berkata...

dalam ramai2 peserta raja lawak, saya cuma minat si azmi nie jer...

atty's berkata...

kty pun selalu gak lepak perantau ..

semalam kty ada jumpa tom dr kump balas..tp balas2 senyum..say hi je..tak snap gambar..jumpa kat sg wang.

tengkorakemas berkata...

hehe dahsyat..
best juga restoran perantau ni boleh bersila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs